Gå til innhold

Superkald amd XP


daggis85

Anbefalte innlegg

Jeg har en AMD Xp 1700+ T-bred. Hvis den ikke overklokkes viser asus probe 19 grader ved full load ( Cpu Stability test i en times tid). Idle ligger den på 18 grader. Er litt mystisk, da MB temp viser 21 grader :) Er vel sikkert fordi den sitter et sted på hket hvor det er litt varmere da.. Dette er med en billig glacialtech vifta som til og med er rpm senket fra 5000 til 3000 rpm med asus qfan.. Skjønner ikke hvordan dere P4 gutter kan leve med disse Intel varmekraftverkene deres :lol::lol:

 

Måtte bare bringe dette ut til folket da jeg har sett så mye dissing av varme/ustabile Amd cpuer..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
hva kjøling du har?`

Jeg har en T-Bird 1.4 266 buss. og den ligger på en 40-43 grader.

Har en Swiftech MCX462B kjøler.

 

Det er endel forskjeller på T-bird og Thoroughbred. Thoroughbred er en mye kaldere prosessor en sine eldre brødre! Om jeg kan få rette litt på tvilen så vil jeg si at ASUS temperaturmåleren ble rettet under siste BIOS update på mitt hovedkort og da ble alt veldig kaldt og fint, men det er helt på tryne galt! Jeg har som i "siggen" et Xaser II A kabinett og der har jeg innebygget temperaturmåler, den ligger klistret på undersiden av CPU'en min og måler Idle temp til 46 grader, ASUS mener den er 30! Og jeg har Palomino kjerne, så du kan nok legge til en 10-20 grader på temperaturen, men det er fortsatt fin temp!

 

-Chief-

Lenke til kommentar

Det er nok ikke helt riktig måling nei, men det skal sies at jeg har det ganske kaldt på rommet og da.. 16 grader.. :wink: Det med at det er under romtemperatur som iceraven sier er jo ikke helt riktig. Jeg har jo ikke sagt noe om romtemperatur før nå. Den andre temperaturen jeg oppga var på hovedkortet. Nå vet ikke jeg hvor den sensoren sitter, men den sitter vel sikkert i nærheten av en eller annen varm komponent da..

Lenke til kommentar

Du har ikke tilfeldighvis et hovedkort som viser hovedkort tempen fra chipsettet da? (med en passiv kjøler på chipsettet som er svært close til kjøleribben på cpu). Opplever det samme med mitt system, men system tempen er laaangt under chipset tempen... :wink:

 

Etter at jeg satt på en Swiftec 462+ kjøler steg hovedkort tempen med 5c og cpu tempen sank til omtrent likt som chipset tempen da den varme luften fra cpu blir blåst over chipsettet...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...