Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Forelsket i en barnselig person


Gjest Gjest_gjest_*

Anbefalte innlegg

lolz, du skrev vel engelsk på en norsk tentamen også du, siden du følte deg som en ekte brite? Eller kansje du skrev den siste jobbsøknaden din som en 5siders erotisk novelle?

8870681[/snapback]

:cool:

 

Poenget er at man skal ta til seg det gode uansett om andre kanskje mener det ikke er noe særlig godt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Korrekt, det burde være et grunnleggende prinsipp, at man skal drite i hva andre mener og syns om det du syns godt om.

 

Ta meg som eksempel, jeg valgte å gå til jobbintervju i shorts og sandaler fordi jeg synes det passet meg, jeg orket ikke ta noe finbukse bare fordi andre gjør det.

 

Men til en viss grad, skjønner jeg jo også hvorfor folk leter etter likhetstrekk, det er jo fordi vi er sosiale dyr og vi prøver å tilpasse oss, derfor må vi på en måte søke aksept hos hverandre på enkelte ting.

8870656[/snapback]

Det handler da ikke bare om hva andre tenker. Men også hvilke signal man sender ut selv. Hvis du kommer som en slabbedask på jobbintervju vil arbeidsgiver tenke at du feks er en som er sløv og sluntrer unna. Det kan da umulig være noe særlig positivt?

 

Hvis en gutt skal sjarmere meg så bør han og vise sine gode sider. :)

Lenke til kommentar
Ok.. Du elsker henne, og dere er ikke sammen engang?

 

Plutselig følte JEG meg ganske moden.. :)

 

Ja jeg stusset på ordvalget der selv. Forelskelse er ikke det samme som elske. Etter min mening er ikke "love" som i love det samme som å elske heller. Elske er mye sterkere. Selv trodde jeg at jeg elsket en jente en gang, men fant ut da jeg møtte hu igjen at jeg hadde vært veldig forelska bare. Da jeg møtte hu igjen fant jeg også ut at i tankene mine hadde hun bare blitt mer og mer perfekt.

Endret av Hidephix
Lenke til kommentar

Hvorfor bry seg om hva andre mener? Er man moden så burde ikke vennene bry seg så mye om hvordan hun ser ut etc, men tenke at hun er jenten din og være glade på dine vegne.

 

Du burde ikke gi slipp på henne om du virkelig liker henne. Har selv vært i samme situasjon der bestekompisen sier hvor stygg jentene jeg har datet i min tid har vært uten at han visste at jeg datet de da.. Men jeg brydde meg virkelig ikke? Jeg ser jo godt hvor han er.

 

Ingen er like, så du gjør det du vil. Go for it!

Lenke til kommentar
Hvis du liker jenten for den hun er, må du nok leve med at hun er litt barnslig også. Bare ikke hør på hva de andre sier, det blir dumt.

 

Det kan også være at jenten forandrer seg etterhvert. Hvis du er moden, og hun begynner å være en del med deg, kan du lett påvirke henne. Jeg ble sammen med en gutt som var ett år eldre enn meg, og langt mer seriøs. Jeg var vel ikke akkurat barnslig, men kanskje litt umoden? Vel, uansett så forandret jeg meg en del. Til det bedre, etter min mening  :p

8830767[/snapback]

 

Eller omvendt??

Neida gå for ho du. Hva har du og tape??

Det er ikke farlig og være barnslig, du sier hun er flink på skolen da virker det ikke som hun er barnslig/dum da gjør det jo ikke noe bare morsom da.

Endret av Cold Spot
Lenke til kommentar
Hei. Jeg er en gutt på 16 år. Jeg skal prøve å gjøre en lang historie til en litt kort en.

 

Jeg er en person som er egentlig veldig moden for alderen. Tar seriøse valg og er mer mentalt moden en jeg er gammel. Jeg er alltid sikker på valgene og tar skjeldent feil for jeg er veldig kritisk i mange tilfeller.

 

Poenge her er at jeg er forelsket i ei i same klasse som meg som går under kategorien "barnselig". Hun har mange venner og er flink på skolen akuratt som meg. Men oppførselen hennes er ikke som en moden 16 år gammel jente.

 

Det fleste i klassen liker henne men viss jeg går runt å spør det fleste gutter og jenter i min klasse, så sier det fleste at hun og noen få andre er veldig teite.

 

Gjør barnselige valg og er lite moden for alderen. Jeg har også fått hørt: Hun oppfører seg jo som en liten dredunge.

 

Mange overdriver om hva det synes om henne og andre i klassen. Å skal jeg svare helt erlig med meg selv, så har mange av dem rett.

 

At hun og noen andre ikke er så moden som alle andre.

 

Men jeg elsker henne fordeom og vi er egentligt på vippen til å nærme oss et samliv nå.

 

Men viss vi blir i sammen så er det faktisk jeg som vil bli baksnakt ikke henne. Da vil mange kommet til å si: ÅÅÅ jeg trodde ikke "han" kunne være så dum engang. Hun er så barnselig og teit.

 

Hva hadde dere gjort i en slik situasjon?

 

Jeg elsker henne og er såpass moden at jeg kan si det og ikke bryr meg om hva andre mener.  :love: Det er ikke jeg som har bestemt at det er henne jeg skulle falle for. Men i mitt hode har hun så søt personlighet og utseende.

 

Hva hadde dere gjort?

8830696[/snapback]

 

Drit i hva andre sier, det er ditt og hennes samliv. Ikke klassa, ditt og hennes. :)

 

Lykke til fremover, ikke at du kommer til å trenge det altså. :)

Lenke til kommentar

Livet er for kort til å bry seg om hva andre mener.. Hvis du bare skal høre på det andre mener du skal gjøre, går du glipp av mange egne erfaringer, så jeg synes du skal gå for henne jeg, om noen baksnakker deg pga det, så la dem gjøre det da.. det betyr jo ingenting uansett.. :p Det er DU som skal elske henne, ikke dem..

Lenke til kommentar

Kan ikke dy meg: Det skrives "barnslig" (Sry :ermm: )

 

Back on topic: Jeg tror at forholdet kan bli kjedelig etterhvert. Dette kan også forsåvidt også være en liten forelskelse. Du kan alltids forsøke å få det til å fungere. Det er opp til deg egentlig. Ingen på Diskusjon.no skal bestemme over deg...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...