MaSo Skrevet 9. juni 2007 Del Skrevet 9. juni 2007 Går det ant og servere vin til kylling? Isåfall hvilken type? Kyllingen som skal serveres har en sur søt saus til om det er til hjelp Takker for svar Lenke til kommentar
Rulator Skrevet 9. juni 2007 Del Skrevet 9. juni 2007 vinmonopolet ta en titt der du Lenke til kommentar
SumSar Skrevet 10. juni 2007 Del Skrevet 10. juni 2007 Hvitvin, evt. rosévin er det vanligste å servere av vin til kylling, men strengt tatt er det smak og behag. Så vil du drikke en kraftig bordeauxvin til kyllingen, så gjør du det. Lenke til kommentar
MaSo Skrevet 11. juni 2007 Forfatter Del Skrevet 11. juni 2007 Noen som har noen typer å anbefale? Er ikke akkurat en vin mann, så trenger noen gode tips Lenke til kommentar
Drømmemannen Skrevet 11. juni 2007 Del Skrevet 11. juni 2007 Tryggeste er å spørre noen på polet. De pleier å ha peiling. Hvilken vin du bør ta avhenger av tilbehøret til kyllingen. Skal du ha en mer eller mindre sterk tomatsaus til kan rødvin være å foretrekke. Lettere/"lysere" tilbehør taler gjerne for lettere/lysere viner. Lenke til kommentar
MaSo Skrevet 11. juni 2007 Forfatter Del Skrevet 11. juni 2007 Problemet er at jeg helst vil slippe å kjøre 1time pluss minus for og rekke polet med tanke på at jeg jobber men vist det er eneste løsningen så må jeg vel det, men kan gi litt mer info om hva som skal serveres så kan dere gjerne gi noen linker på hva som kunne fungert. Stekt kylling som serveres med jasmin ris og en chinese sour sweet saus. Ingen av oss er egentlig noen vin drikkere, men det er mest for at det skal virke litt fancy så derfor lurer jeg bare på om det er noe der ute, personlig syns jeg at rødvin blir for surt Lenke til kommentar
Rulator Skrevet 11. juni 2007 Del Skrevet 11. juni 2007 nok engang polet der har de tips osv Lenke til kommentar
Pantera Skrevet 11. juni 2007 Del Skrevet 11. juni 2007 Problemet er at jeg helst vil slippe å kjøre 1time pluss minus for og rekke polet med tanke på at jeg jobber men vist det er eneste løsningen så må jeg vel det, men kan gi litt mer info om hva som skal serveres så kan dere gjerne gi noen linker på hva som kunne fungert. Stekt kylling som serveres med jasmin ris og en chinese sour sweet saus. Ingen av oss er egentlig noen vin drikkere, men det er mest for at det skal virke litt fancy så derfor lurer jeg bare på om det er noe der ute, personlig syns jeg at rødvin blir for surt 8832638[/snapback] Dette er en helt ok rødvin som passer fint til kylling. Ikke min favoritt, men den duger absolutt. Ikke utpreget sur heller. Ville kanskje valgt noe annet enn sweet'n sour saus da. Lag en Bretagne-saus istedenfor....smaker mye bedre. Pantera Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå