AlltidRett Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Dette kommer til å høres litt sykt ut, men er det noen som vet hva slags vin som passer til menneskekjøtt? Du får prøve deg frem med litt rødvin, er vel det de pleier bruke til kjøtt og slikt? Vel bekomme. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Menneske smaker som kylling.Det er det jeg også har hørt og da burde hvitvin være naturlig, men andre har visst hørt både gris og okse.Og han kanibalen i tyskland brukte visstnok rødvin Lenke til kommentar
Audere Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Regner med dette er fake, men uansett er det bare å begynne å gafle i seg menneskekjøtt: http://img154.imageshack.us/img154/9029/human3fl1.jpg Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Hehe, det kvalifiserer i hvert fall meget bra for denne tråden Det kommer litt an på hvordan du tilbereder det og hvilket tilbehør du har. Menneskekjøtt er et relativt lyst kjøtt, nesten like lyst som svinekjøtt. Jeg tror derfor det kan passe med en ganske kraftig hvitvin som hverken er for tørr eller for søt. Jeg har ikke noen konkrete navn men spør på polet etter en halvtørr hvitvin med fyldig smak og rundhet. Jeg tror det er det tryggeste valget til skinkestek og lår av menneske eller av diverse koke-retter. Rødvin kan også brukes men den bør ikke være være av den tørreste typen og relativt mild. Det passer nok best til stekt småkjøtt fra litt her og der på kroppen. Ellers så kan det jo også gå bra med en akevitt til om du satser på ribbe eller grillskiver. Hvis du tenker på foten til Matthias Lanzinger så tror jeg koking passer best. Lapskaus eller lignende. Noe ferdig oppskjært i terninger siden det sikkert er rimelig seigt. Lukten av stekt fot tviler jeg sterkt på er noen særlig appetittvekker. Vel bekomme! Lenke til kommentar
Islanbadsj Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Hør hørt at det skal være ganske søtt faktisk. Lenke til kommentar
Audere Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Bare å gå på polet og spørre hvilken hvitvin som passer best til menneskekjøtt. Tror du får et par rare blikk. Spesielt om du holder maska og virker litt psykopatisk i oppførselen. Hvilken menneskekroppsdel smaker best? Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Smak og behag er jo personlig så jeg har ikke noen fasit men ville tippet på ribbe siden det er litt mer smak av sånne retter når de grilles og krydres. Ellers så er jo skinke en sterk kandidat. Sikkert mørt og saftig om det ikke overstekes. Lenke til kommentar
Audere Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Tenk å ha et helgrillet menneske på middagsbordet! Fy faen! Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Tenk å ha et helgrillet menneske på middagsbordet! Fy faen! Linky linky for you my friend. Lenke til kommentar
Audere Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Tenk å ha et helgrillet menneske på middagsbordet! Fy faen! Linky linky for you my friend. Er det bilde av et helgrillet menneske? I så fall vil jeg ikke se. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Er det bilde av et helgrillet menneske? I så fall vil jeg ikke se.Ikke direkte. Er en humoristisk kunstinstalasjon. Fullstendig Worksafe. Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Huffda, den minner meg om en viss fake turkey men jeg skal la være å poste den her da den ikke er i tråd med retningslinjene. Lenke til kommentar
Audere Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Irriterende veggis-propaganda. Huffda, den minner meg om en viss fake turkey men jeg skal la være å poste den her da den ikke er i tråd med retningslinjene. Kan du beskrive hva det er? Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Tre kalkuner på en kjøkkenbenk, bortsett fra den ene. Den er et menneske. De som vil se har nok av søkeord å ta tak i. Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Nei, ikke så galt men fortsatt litt over kanten for forumreglene. Hvis du er veldig nysgjerrig så er det bare en måte å finne det ut på. Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082 Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Hvorfor legger de til latter i komiserier? Har ikke sett en komiseire uten slik lattermaskin, så jeg vet ikke om det hjelper på eller ikke. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Fordi latter smitter. Det er en psykologisk effekt. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Hvordan formerer lus seg? Når lusene er ca. 17 dager gamle parrer de seg. Et par dager etter legger hunnen 4-8 egg daglig i 16 dager. Så dør hun. http://www.nitpickers.com.au/lifecycle_poster.php Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå