Gå til innhold

Snedige ting du lurer på V.2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hehe, det kvalifiserer i hvert fall meget bra for denne tråden :)

 

Det kommer litt an på hvordan du tilbereder det og hvilket tilbehør du har. Menneskekjøtt er et relativt lyst kjøtt, nesten like lyst som svinekjøtt. Jeg tror derfor det kan passe med en ganske kraftig hvitvin som hverken er for tørr eller for søt. Jeg har ikke noen konkrete navn men spør på polet etter en halvtørr hvitvin med fyldig smak og rundhet. Jeg tror det er det tryggeste valget til skinkestek og lår av menneske eller av diverse koke-retter.

 

Rødvin kan også brukes men den bør ikke være være av den tørreste typen og relativt mild. Det passer nok best til stekt småkjøtt fra litt her og der på kroppen.

 

Ellers så kan det jo også gå bra med en akevitt til om du satser på ribbe eller grillskiver.

 

Hvis du tenker på foten til Matthias Lanzinger så tror jeg koking passer best. Lapskaus eller lignende. Noe ferdig oppskjært i terninger siden det sikkert er rimelig seigt. Lukten av stekt fot tviler jeg sterkt på er noen særlig appetittvekker.

 

Vel bekomme!

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Hvorfor legger de til latter i komiserier? Har ikke sett en komiseire uten slik lattermaskin, så jeg vet ikke om det hjelper på eller ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...