Kakestykke Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 Kommer an på hvilken temperatur det holder. Glødende kull. Lenke til kommentar
Zlatzman Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 Kommer an på hvilken temperatur det holder. Glødende kull. Normalt sett vil det gå helt greit å gå over glødende kull da det har liten varmeoverføringsevne, og dermed ikke rekker varme opp undersiden av foten. Problemer kan oppstå hvis kullbiter setter seg fast under foten og får god tid på seg til å overføre varme. Lenke til kommentar
Grand Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 Hvorfor er godteri så mye bedere enn vanlig brød, eller annen mat? sorry for at jeg maser, men er det noen som vet det? Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 Men hvis man står stille på glødende kull, vil man få vondt. Lenke til kommentar
Kakebakelate Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 Hvorfor er godteri så mye bedere enn vanlig brød, eller annen mat? sorry for at jeg maser, men er det noen som vet det? Fordi at det e søtere kanskje? Lenke til kommentar
Grand Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 ja, men mente det ikke sånn. kan gjøre om spm å spørre: Hvorfor er søtere ting bedere en brød og sånt? Lenke til kommentar
Kakofoni Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 (endret) Vel, jeg vil anta at det er grunnet mangel på sukker i [lenge siden], noe som vil si at det da var sunt å spise sukker - som frukt og grønnsaker. Etterhvert ble vi i stand til å få tak i masse sukker. Dette smakte jo selvfølgelig godt grunnet sukkermangelen som var tidligere. Endret 13. desember 2007 av Mr. Crowley Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 (endret) Fordi du er vet hva brød smaker som, og søte ting "overrasker" deg slik at nytelsen blir høyere. EDIT: For mye søtt kan også være "ekkelt" og dermed er det godt med noe som demper smaken. Endret 13. desember 2007 av Slettet-XHLacM Lenke til kommentar
Fin Skjorte Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 Vet noen her hvorfor menn av utenlandsk opprinnelse har større legemer? Har de det? Lenke til kommentar
Grand Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 Fordi du er vet hva brød smaker som, og søte ting "overrasker" deg slik at nytelsen blir høyere. EDIT: For mye søtt kan også være "ekkelt" og dermed er det godt med noe som demper smaken. ahh, det hadde jeg ikke tenkt på, takker for svar alle sammen! Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 Jeg er egentlig overrasket over meg selv, at jeg greide å trekke den konklusjonen ut fra tomme lufta. Lenke til kommentar
Movieheart Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 Er det mulig å pante disse glassflaskene til Dahls julebrus? Ja, jeg pantet noen av de i dag. I en vanlig panteautomat? Er så overbevist om at de kommer til å knuse når de faller ned på den andre siden at jeg nesten ikke tørr å gjøre det. Lenke til kommentar
frohmage Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 I en vanlig panteautomat? Er så overbevist om at de kommer til å knuse når de faller ned på den andre siden at jeg nesten ikke tørr å gjøre det. Men herregud da mann, tør du ikke pante glass-cola flasker heller? Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 Hvordan ser det egentlig ut på baksiden av en panteautomat? Lenke til kommentar
Hellemyr Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 Gjør det vondt å gå på kull? Når man går på kull eller glør så gjør man det på natta, det er fordi man legger ett lag med aske som ikke er så varm over gølrene, men siden det er natt og mørkt så lyser det fortsatt rødt igjennom asken, så det det ut som man går på røde gjør, men man går bare på aske med gjør under. Lenke til kommentar
Loeve Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 Det spørs fullstendig på typen kull. Driter du deg, får du alvorlige forbrenninger. Lenke til kommentar
GeO Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 Vet noen her hvorfor menn av utenlandsk opprinnelse har større legemer? Har de det? Tradisjonelt sies det at geografisk opprinnelse har litt å si for graden av manndom. I Afrika skal de visst være ganske så mandige, i det østlige Asia (Japan) ikke i fullt så stor grad. Om dette er noe særlig godt dokumentert, vet jeg ikke. Lenke til kommentar
Pañolada Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 Har håndball keepere lov til å ha på seg hansker hvis de vil? Lenke til kommentar
stratosfære Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 OK, dette er et ganske spesiellt spørsmål.. Kan man lage et galvanisk element utifra en ruke? tenkte på å sette en kobberspiker i den ene enden og en sinkspiker i den andre, og koble disse til et voltmeter. Det funker med en sitron, så kanskje det funker med en ruke? Lenke til kommentar
GeO Skrevet 13. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2007 OK, dette er et ganske spesiellt spørsmål.. Kan man lage et galvanisk element utifra en ruke? tenkte på å sette en kobberspiker i den ene enden og en sinkspiker i den andre, og koble disse til et voltmeter. Det funker med en sitron, så kanskje det funker med en ruke? Haha, dette er et kjempebra spørsmål. Perfekt spørsmål for denne tråden - såpass bisart at folk flest aldri lurer på det, og samtidig ikke HELT idiotisk heller. Veldig bra! For å svare på selve spørsmålet - nei, jeg tror ikke det er noen god idé. Poenget er at du skal få en elektronoverføring mellom kobber og sink, og dette skjer i sitronelementet via sitronsyren (den opptrer som elektrolytt). Rukeelementets suksess avhenger dermed av hvor gode elektrolyttegenskaper ruken har, og jeg kunne nok veddet både ett og to kilo honning på at de er dårligere enn for en sitron. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå