Winston Wolf Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 Innen fotball, hva er forskjell på landskamp og privatlandskamp? Egentlig ingenting, for ved begge er det snakk om en fotballkamp mellom to landslag. Privatlandskamper blir likevel betegnet som de kampene mellom to landslag som ikke inngår i ulike kvalifikasjoner til turneringer og ulike turneringer. Når altså Norge spiller en privatlandskamp, så er det ikke en særlig viktig kamp. Likevel brukes privatlandskamper til å teste ut nye spillere, prøve ut nye taktikker, fortsette å trene med laget når det ikke er turneringer og kvalikker og prøve seg mot ny motstand. Dessuten gir også privatlandskamper poeng hos FIFA sin ranking liste (selv om man ikke får like mye som ved "landskamper") - og denne listen spiller igjen en rolle ved seedingen til EM og VM. 1 Lenke til kommentar
Mr.Duklain Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 (endret) Disse kvinnfolka nedi midtøsten som går med burka, har de forskjellige burkar? En fin burka, hverdags burka osv? Et veeldig snodig spm :!: Ja de har forskjellige burkaer Endret 11. august 2011 av Mr.Duklain Lenke til kommentar
Crowly Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 I en privatlandskamp så tror jeg det ikke er noen begrensinger på antall bytter ett lag kan gjøre. Lenke til kommentar
Are.......... Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 I en privatlandskamp så tror jeg det ikke er noen begrensinger på antall bytter ett lag kan gjøre. Stemmer.. Lenke til kommentar
TheNarsissist Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 Tok nettopp opp en grandis fra fryseren. Må den tine før jeg kan stappe den i ovnen? Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 Nei. Har du aldri stekt frossenpizza før? 4 Lenke til kommentar
TheNarsissist Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 jo, men aldri en som har vært et døgn i fryseren og blitt steinhard. Lenke til kommentar
chokke Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 jo, men aldri en som har vært et døgn i fryseren og blitt steinhard. Så du har stekt tint frossenpizza, men ikke frossen frossenpizza? Men ikke noe problem. I tillegg så er det ganske beskrivende på esken . 1 Lenke til kommentar
A-Jay Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 Frossenpizza skal stekes fra frossen tilstand. Er litt av det som er poenget... 2 Lenke til kommentar
Ozelot Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 Jeg pleier da alltid å la den tine litt. Jeg innbiller meg at pizzaen blir litt bedre da. Lenke til kommentar
Ljóseind Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 Hvordan får man tillatelse av favorittbandet sitt til å bruke en av sangene deres i en musikkvideo som legges ut på youtube? Er det vanlig at dette må betales? Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 (endret) Jeg pleier da alltid å la den tine litt. Jeg innbiller meg at pizzaen blir litt bedre da. Fail, den blir bare våtere da. Den skal tines opp mens den stekes. Hvordan får man tillatelse av favorittbandet sitt til å bruke en av sangene deres i en musikkvideo som legges ut på youtube? Er det vanlig at dette må betales? Man må snakke med plateselskapet som ga ut låten. Bandet kan ikke bestemme det selv. Og ja, sannsynligvis må du betale for det. Eller bare prøve, og kanskje blir videoen din fjernet fra youtube igjen. Eller kanskje ikke. Det er jo ikke sikkert noen finner det ut, ever. Endret 11. august 2011 av Bytex Lenke til kommentar
sinnaelgen Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 Fail, den blir bare våtere da. Den skal tines opp mens den stekes. det går helt fint å tine dem først . Hvertfall de jeg har kjøpt jeg tviler på at den blir stekt på ca 15 minutter hvis den er bunn frossen Lenke til kommentar
Feltherre Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 Når man ser videoer fra det britiske parlamentet, så ser man at etter en av representantene har snakket så er det noen representantene som reiser seg for å så sette seg igjen, noen ganger så er det mange mens noen ganger er det få. Hva er det dette skal signalisere? Lenke til kommentar
Mr. A Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 det går helt fint å tine dem først . Hvertfall de jeg har kjøpt jeg tviler på at den blir stekt på ca 15 minutter hvis den er bunn frossen En dypfryst pizza kan fint bli stekt på 15 min. Faktisk bruker jeg bare 11 min, og da er den på kanten til å brennes. Lenke til kommentar
Crowly Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 (endret) Man må snakke med plateselskapet som ga ut låten. Bandet kan ikke bestemme det selv. Og ja, sannsynligvis må du betale for det. Eller bare prøve, og kanskje blir videoen din fjernet fra youtube igjen. Eller kanskje ikke. Det er jo ikke sikkert noen finner det ut, ever. Man må snakke med de som eier rettighetene til låten. Som oftest vil jeg tro det er plateselskapet, men ikke alltid, kan være bandet/artisten eller andre. F.eks. Michael Jackson (når han var i live) eide/kjøpte alle rettighetene til Beatles katalogen, men solgte senere 50% til Sony p.g.a. noe gjelds greier (tror jeg det var), status pr i dag vet jeg ikke. jeg tviler på at den blir stekt på ca 15 minutter hvis den er bunn frossen Er da bare å la den stå lenger. Jeg setter ofte frossen pizza i kald ovn (som selvfølgelig blir varm etterhvert, sånn i tilfelle noen skulle lure ) , og tar den ut når den ser ca ferdig ut, antall minutter bryr jeg meg ikke så mye om. Endret 11. august 2011 av Crowly Lenke til kommentar
Ozelot Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 Jeg pleier da alltid å la den tine litt. Jeg innbiller meg at pizzaen blir litt bedre da. Fail, den blir bare våtere da. Den skal tines opp mens den stekes. Nei, det heter smakssak Pizzaen er ikke våt når jeg tar den ut Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 (endret) Frossen grandis stekes perfekt på 10-11 minutter fra frossen tilstand på 225 grader i ovnen min. Lar jeg den stå i 15 begynner den å bli svart og tørr. Da er ovnen forvarmet til 225 såklart. Andre frossenpizzaer tar jeg også ut etter 10-11 stort sett. Endret 11. august 2011 av Bytex Lenke til kommentar
Nakmus Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 Har varmluftsovn, så setter grandisen bare rett inn i ovnen, skrur på undervarme + vifte 225grader, så er den ferdig akkurat 9 minutter senere Lenke til kommentar
sinnaelgen Skrevet 11. august 2011 Del Skrevet 11. august 2011 Da har det lite å si om man tiner den opp før den stekes eller om man hiver den rett i ovnen. De fleste gangene jeg har kjøpt en grandiosa har den tint på veien hjem i bussen. jeg har ikke opplev at den har blitt for bløt Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå