Lumpness Skrevet 12. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 12. juni 2011 Hva lages kjeksen av på Sandwitch isen ? Og hva gjør kjeksen så myk på den isen? Lenke til kommentar
Ozelot Skrevet 12. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 12. juni 2011 Jeg tipper mye fuktighet enn vanlig kjekt. Prøv å dypp kjeks i noen vått og se hvor bløt den blir. Lenke til kommentar
Lumpness Skrevet 12. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 12. juni 2011 Ja, det er ganske logisk, men konsistensen på sandwitch kjeksa er ikke det samme som om du dypper en oreo kjekse i melk og så legger den i fryseren. Da blir den steinhard Lenke til kommentar
jeIIy Skrevet 12. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 12. juni 2011 hvorfor holder man hendene på hodet, når man driver med strikkhopping? Lenke til kommentar
Vizla Skrevet 12. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 12. juni 2011 (endret) hvorfor holder man hendene på hodet, når man driver med strikkhopping? Tilbakeslag, og hindre at man vikler seg inn i strikken. Endret 12. juni 2011 av Vizla Lenke til kommentar
jeIIy Skrevet 12. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 12. juni 2011 hvorfor lander alltid brødskiva med pålegget mot bakken? Lenke til kommentar
ATWindsor Skrevet 12. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 12. juni 2011 hvorfor lander alltid brødskiva med pålegget mot bakken? Den gjør ikke alltid det. AtW Lenke til kommentar
Cutthroat Bill Skrevet 12. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 12. juni 2011 Er du sikker på at de alltid lander med pålegget ned, da? Hvis du tror at skiven vil lande slik, så husker man det gjerne bedre en om skiven skulle lande med pålegget opp, fordi man forventet det utfallet. Lander skiven med pålegget opp, derimot, så overser man det gjerne. Dermed får man inntrykk av at det skiven alltid lander med pålegget ned. Omtrent slik går teorien min for karma i alle fall. For mer eksakt vitenskap kan du sjekke den ene episoden av Mythbusters. Der tar de med i beregningen hvordan skiven blir dyttet over bordkanten, høyden på bordet og formen på smøret skiver, og usmærete skiver. Lenke til kommentar
jeIIy Skrevet 12. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 12. juni 2011 hvorfor lander alltid brødskiva med pålegget mot bakken? Den gjør ikke alltid det. AtW var litt ironisk ment Lenke til kommentar
ATWindsor Skrevet 12. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 12. juni 2011 (endret) hvorfor lander alltid brødskiva med pålegget mot bakken? Den gjør ikke alltid det. AtW var litt ironisk ment Og svaret var deretter. En fin retningslinje for tråden er 1. Du lurer på noe 2. Sjekk wikipedia 3. Sjekk google, 4. Vurder om denne tråden er rette sted å spørre, det er det feks ikke om "jeg gidder ikke å starte en egen tråd" er årsaken. 5. Spør i tråden om det er et saklig spørsmål og 2. og 3. ikke gir et svar man finner tilfredstillende. AtW Endret 12. juni 2011 av ATWindsor Lenke til kommentar
jeIIy Skrevet 12. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 12. juni 2011 hvorfor lander alltid brødskiva med pålegget mot bakken? Den gjør ikke alltid det. AtW var litt ironisk ment Og svaret var deretter. En fin retningslinje for tråden er 1. Du lurer på noe 2. Sjekk wikipedia 3. Sjekk google, 4. Vurder om denne tråden er rette sted å spørre, det er det feks ikke om "jeg gidder ikke å starte en egen tråd" er årsaken. 5. Spør i tråden om det er et saklig spørsmål og 2. og 3. ikke gir et svar man finner tilfredstillende. AtW da passet spørsmålet godt til tråden Lenke til kommentar
ATWindsor Skrevet 12. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 12. juni 2011 Ok, etter å ha googlet det, hva konkret er det du lurer på mtp den problemstillingen? AtW Lenke til kommentar
jeIIy Skrevet 12. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 12. juni 2011 (endret) Ok, etter å ha googlet det, hva konkret er det du lurer på mtp den problemstillingen? AtW Når jeg mente at spørsmålet var litt ironisk, mente jeg at den ikke alltid lander på påleggsiden ned, men de fleste gangene. Jeg trodde det var noen åpenbare grunner for det, kanskje på grunn av at påleggets vekt eller noe liknende. Uansett fikk jeg et veldig godt svar av Cutthroat Bill, kanskje er det bare at jeg husker de de momentene hvor jeg mista brødskiva på feil side bedre Endret 12. juni 2011 av kensil Lenke til kommentar
Gjest Slettet+8974354 Skrevet 12. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 12. juni 2011 Det er tingenes iboende faenskap! Lenke til kommentar
Blodappelsin Skrevet 12. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 12. juni 2011 Det har også med høyden på et vanlig bord å gjøre, om man skyver en brødskive utenfor bordkanten, vil den veldig ofte rotere kun en halv gang, og dermed lande med pålegget ned. Jeg så også denne episoden på Mythbusters. De prøvde også å skyve ned skivene fra større høyde, for å gi skivene mer tid til å rotere, og da fikk de til at de landet med pålegget opp nesten hver gang. Lenke til kommentar
Lumpness Skrevet 12. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 12. juni 2011 Hvorfor har vi smalere dørstandard her i Norge, en i fks Usa ? Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 12. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 12. juni 2011 At det er en forskjell kommer trolig av at USA har sitt eget standardorgan (ANSI). Nøyaktig hvorfor deres standard er bredere enn vår skal jeg ikke prøve meg på, men man kan jo spøke om feite amerikanere. Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432 Skrevet 12. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 12. juni 2011 Hvor er det egentlig tryggest og oppholde seg under lyn og torden, hvis man er ute? Og sånn generelt? Lenke til kommentar
Vizla Skrevet 12. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 12. juni 2011 Hvor er det egentlig tryggest og oppholde seg under lyn og torden, hvis man er ute? Laveste punkt, vekk fra høyeste punkt. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå