Gå til innhold

Snedige ting du lurer på V.2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hvorfor er ussunne ting godt?

Jeg tipper: Når vi fremdeles var jegere og ikke kunne spise hver dag var det gull verdt å få i seg energi som lagres på kroppen. Jeg regner med at vi fortsatt er i det stadiet

 

Hvorfor kan ikke vi snu hode 180 grader rundt?

Fordi senene i nakken ikke tillater det:P

 

En gang i framtiden vil vi nok klare det, hvis vi lar evolusjonen fortsette.

Dør folk av å ikke kunne snu hodet nok?

Lenke til kommentar
Hvorfor kan ikke vi snu hode 180 grader rundt?

Fordi senene i nakken ikke tillater det:P

 

En gang i framtiden vil vi nok klare det, hvis vi lar evolusjonen fortsette.

Mener du at de få som tilfeldigvis får de genetiske egenskapene som gjør at en kan vri hodet mer enn 180 grader har et så sterkt fortrinn at bare disse vil overleve og formere seg?

Lenke til kommentar
(hvis dette er et logisk/mulig spørsmål):

 

Hvor mange megapixler har øyet?

Hvor mange bilder i sekunder kan øyet fange opp? Man ser en vanlig film på 23 bilder i sekunder og det er jo akkurat som virkeligheten.

 

Det har blitt spurt om ca 40 ganger i denne tråden..

Skader ikke å søke. (Ja, jeg vet jeg burde gjort det selv et par ganger)

 

Edit: Og google.... Når jeg tydeligvis ikke får søkefunksjonen på forumet til å fungere (Finner ikke ord jeg vet 100% sikkert er i tråden)

Endret av Applebee
Lenke til kommentar
Tror flytende helium kommer ganske naer...

 

Er vel snakk om null viskøsitet(er det et ord?) når vi snakker om flytende helium?

 

Ikke nødvendigvis. Det er bare flytende helium under en viss temperatur (og noe annet) som er supervæske.

Lenke til kommentar
Hva skiller tining, steking, og mikrobølging i en mikrobølgeovn?

Den vi har her hjemme kan vi steke ting i, eller tine opp frossen mat, eller vanlig mikrobølging med forskjellig styrke. Er ikke alt det samme?

Steking vil jeg anta er vanlig ovn, tine opp er bare lavere effekt.

Lenke til kommentar
Hva skiller tining, steking, og mikrobølging i en mikrobølgeovn?

Den vi har her hjemme kan vi steke ting i, eller tine opp frossen mat, eller vanlig mikrobølging med forskjellig styrke. Er ikke alt det samme?

Steking vil jeg anta er vanlig ovn, tine opp er bare lavere effekt.

Jeg vet at iallefall noen mikrobølgeovner har egne tineprogrammer hvor effekten øker gradvis med tiden (skal gi bedre tining av maten).

Lenke til kommentar
Hva skiller tining, steking, og mikrobølging i en mikrobølgeovn?

Den vi har her hjemme kan vi steke ting i, eller tine opp frossen mat, eller vanlig mikrobølging med forskjellig styrke. Er ikke alt det samme?

Har du varmelement i mikrobølgeovnen? Hvis ja er programmene forskjellige kombinasjoner av energikilder og effekt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...