Gå til innhold

Snedige ting du lurer på V.2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spørsmål:

 

Jeg lurer på hvordan reglene er i Norge for helsetilbudet for avhengige. Folk som er syke pga for mye bruk av for eksempel tobakk, alkohol eller diverse narkotikum. Blir de generelt satt lengst bak i køen fordi de er skyld i plagene sine selv og fordi de lett kan pådra seg de samme plagene innen kort tid? Er det for eksempel slik at en alkoholiker vil få et dårligere tilbud om en nødvendig levertransplantasjon hvis han har ødelagt leveren enn andre som bare har vært uheldige?

 

Og hvis det er slik lurer jeg på om dette gjelder absolutt alle livsstilssykdommer. Er det en levende debatt innen helsevesenet om hvem som fortjener den beste hjelpen basert på hvor skyldig man selv er for plagene sine?

Lenke til kommentar

Kan man regne disse mesterskapene i USA som VM da? Om vi skal strekke det så langt så har vel Norgeshistorien flusst av personer som har vunnet VM og OL i en eller annen vintergren og også vunnet medaljer på fotballbanen nasjonalt.

 

Det finnes forøvrig og nordmenn som har vunnet OL-gull i både kombinert og langrenn, men dette er jo veldig like idretter. Ruud har vel og en VM-bronse i alpin kombinert (han vant utfordelen, utfor var da ikke en egen gren) i tillegg til alle gullmedaljene fra hoppbakken.

Endret av Sexylubb1
Lenke til kommentar

En signatur er rett og slett en mer eller mindre unik identifikasjon som kan spores tilbake til deg. Ikke nødvendigvis som i at man kan se på dokumentet og si "Nerowulf har signert", men som i at man kan stille deg spørsmålet "signerte du denne?" og du vil kunne si ja eller nei.

Lenke til kommentar

Har egentlig alltid lurt på hvorfor så mye kan ligge bak en signatur. Min egen signatur er aldri helt lik og kan være veldig forskjellig fra gang til gang. Skulle ikke tro min signatur var så vanskelig å forfalske om noen ville. Hvor deep shit er jeg i om noen forfalsker min signatur på en kontrakt som tilsier at jeg skal betale så og så mye penger eller noe lignende. Kan jeg si at jeg ikke signerte kontrakten og gjøre den ugyldig?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...