Gå til innhold

EM 2008 i Østerrike/Sveits tråden


Gaston

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Du som velger å lese i tråden hele tiden. Hadde jeg villet unngå å få kampen spoilet, hadde jeg holdt meg unna hele internett.

^^

jeg vet det, liker bare å ha folk å klage på.

 

Virkelig et sjakktrekk å lese her der folk diskuterer kampene som pågår. Trodde du virkelig at ingen ville nevne stillingen og mål? :dontgetit:

ja, jeg tror så godt om folk =)

Lenke til kommentar

Nå er jo nesten alle målene til Nederland kandidater til det beste målet i mesterskapet så langt :!: Herlig angrepsfotball de har.

 

Må si jeg trodde at Italia og Frankrike skulle gå videre fra denne gruppen på forhånd, men begge har skuffet. Frankrike har jo nesten spilt dårligst av samtlige lag. Fullstendig uten glød og innsats.

Lenke til kommentar

Får bare håpe Italia begynner å spille slikt dem gjorde i VM, for da er det ingen som stopper det fantastiske angrepsfotballen! Dakar Tyskland som ble rævkjørt og gjemte seg i mål med Kahn. Men da er vel Donadoni feil trener, for tviler på at han kan få til det, men litt av første omgang minna litt om VM stilen. Så kanskje?

 

Men Italia styrker teorien at dem begynner sent å spille fotball i EM.

 

Får håpe søta bror vinner i kveld! Men forsatt latterlig av Zlatan å spille, han kunne ha blitt frisk fra skaden nå om han hadde begynt å hvile i februar, blir for dumt å prøve å spille mer, plutslig sier kneet stopp og da er fotballen over.

Endret av 3Maldini
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...