Gå til innhold

Noen Spillere av Cossacks serien her?


Anbefalte innlegg

Har vært fan av Cossacks siden det første spillet ble sluppet. og er pr. i dag det enste RTS spillet jeg orker å spille.

 

Cossacks 1 med xp pakken er satt til 1600-1700 tallet og når man er full oppgradet er man på samme teknologiske nivå som 7års krigen, Amerikanske revolusjons krigen. man kan ha flere tusen soldateter på slagmarken og det kan bli ganske episk.

 

Cossacks 2 begynner nesten der 1eren slutter, spillet er satt til napoleons krigene og det er mye fære units og oppgraderinger i dette spillet, og selv om det er et solid spill gir det ikke helt samme følelsen som Cossacks 1, 1 hadde også sjø slag som var råe.

 

lyden i begge spillene er drit tøff, når 500 mann fyrer av musketten sin samtidig eller et skip fyrer av salver med kanoner hører man det godt, kanoner er også noe av de kuleste med spillet, da man kan fyre av cansiter som funker som en stor hagle, det var spesielt effektivt i 1eren. og i 2eren har kulene fysikk og oppfører seg ganske kult.

 

cossacks 1 med begge xp pakkene kan fåes her

http://www.play.com/Games/PC/4-/163265/Cos...gy/Product.html til ca. en 50 lapp

 

cossacks 2 får man her for samme prisen dette er en standalone xp pakke der man får orginal spillet og ekstra saker i samme pakke

http://www.play.com/Games/PC/4-/930941/Cos...pe/Product.html

 

cossacks 2 har også Battle for europe som er en forenkelet risk type kampanje, der man må være forsiktig da man bare har en hær(noe som var vanlig på den tiden)

 

man får xp points som gjør at man går opp i rang og kan flere og flere units

 

anbefaler alle som ikke har prøvd serien å gjøre det, da den nå ikke koster en drit og er meget bra

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ja, husker på orginale cossacks er det et senario der man spiller austira tror jeg og man blir angrepet av ottman, og man har da noen porter som ottoman må gjennom og der stiller jeg opp 400 mann klar for å drepe alt, pluss en haug med kanoner ladet med canister, jeg vinner aldri brettet jeg bare sitter der og venter på at de skal angripe så jeg kan slakte dem

Endret av gunfreak19
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...