Gå til innhold

Den store Dell XPS m1330 tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Eneste "problemet" på min er at det noen ganger sier klikk fra harddisk.. Hvet ikke hva det kommer av, men det skjer så skjeldent at jeg ikke gidder å bry meg noe om det ;)

 

Jepp, jeg opplevde det samme, men var egentlig de andre "ulydene" som begynte å irritere meg.

Hos deg er det ingen CPU whine med andre ord, og din maskin ble bestilt dette året?

 

Jeg har ingen andre ulyder fra CPU eller noe nei.

 

Super maskin som anbefales fra meg ;)

Lenke til kommentar

Ujevnt tastaur kan nok muligens ha med at kabelen fra touchpanelet som går under tastaturet ikke ligger i sporet sitt, noe jeg så første tekniker som var på besøk her sleit med å få til under sammensetning.

 

Mitt var fint før 2. tekniker kom på besøk, hvor jeg merket at høyre side ikke lå skikkelig nedentil og ga etter etter at han hadde dratt, så regner med den kabelen sneik seg ut og skaper ujevnhet når han satte den sammen. Dette er noe jeg tenkte å fikse sjøl om det ikke var for at jeg skal få tilsendt ny maskin. Virket ikke no komplisert, 2 plastikkdeksler på sidene, nappe av touchpanelet og 2 skruer for tastaturet.

Lenke til kommentar

Jeg vet rett og slett ikke om jeg gidder å satse på en ny. Det tar jo fort 3 uker før jeg har fått levert denne og fått tilbake pengene, for så å bestille en ny. Hvis den ikke er noe bedre kan jeg risikere å måtte gå i 6-7 uker uten pc, og det nytter ikke pga studier.

 

Men på en annen side kan jeg ikke finne noen særlige gode alternativer.. Vet ikke hva jeg skal gjøre enda. Har du bestemt deg?

Lenke til kommentar

Nja, altså. Du må jo sende den inn, og du får vel pengene inn på konto igjen etter 10 dager kanskje? Så må du bestille en ny pc og belage deg på 2 ukersventetid før du får den. Og hvis det skulle vise seg at den har de samme feilene så blir det enda 10 dager før du får tilbake pengene dine. Så det kan bli lang ventetid ...

Lenke til kommentar

Jeg er så glad jeg fikk en maskin helt uten ulyder noen steds fra, skikkelig satt sammen uten skjevheter i chassis eller tastatur, og som aldri har gitt meg noe annet enn bra ytelse og stabilitet.

Klart det går an å være uheldig, Dell lager sikkert ikke perfekte maskiner hver gang, og mange har fått ting som ikke var så bra, men jeg er hvertfall fornøyd. :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...