Gå til innhold

Forza 2 Norwegian Car Auctions


Anbefalte innlegg

Er det sånn at man kan designe bilene fult selv, hver minste detalj.. og "selge" de ? vanskelig å lage sånn simpsons trynet fks ?

8787901[/snapback]

 

Ja, man kan lage alt selv.. Simpsons er litt vanskelig, men det går med litt prøving og feiling:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Tar det mye tid å spare opp til fks en sånn simpsons bil ? o.l ...

8791214[/snapback]

 

Bilen var på auksjon og det er jo den som legger ut bilen for salg som bestemmer prisen. I dette tilfellet lå den ute for salg for 15 000 CR som ikke er så veldig mye. Uheldigvis fikk jeg litt konkurrerende budgiving og prisen havnet tilslutt på 50 000 CR.

 

Og dette var på kveldrn samme dag som jeg fikk Forza, så nei, dette var ikke en avskrekkende pris. Mange andre anime biler som lå ute for salg hadde en minstepris på ca 250 000 CR.

Lenke til kommentar
Så det er ikke mulig å importere bilder fra andre steder? Man må lage de fra grunnen? Tekst og slit er vel mulig, og dekaler, men merke logoer og slikt? Eller koster det penger?

8794200[/snapback]

 

Alt som har med paintjobs på bilene er gratis hvis du vil gjøre det selv. Ved siden av dekaler og tekst følger det også med haugevis med ferdige motor/xbox-relaterte logoer som du også kan klistre på.

 

De mer avanserte designgreiene som folk lager må man derimot kjøpe på auksjonen, og der er det markedet som bestemmer prisen.

 

Når man designer en bil har man mulighet til å låse designet slik at man kan selge bilen på auksjon og ikke være redd for at den som kjøper bilen stjeler designet. Er du heldig finner du kanskje en bil hvor dette ikke er låst, og da har du full tilgang til designet på bilen. Dette designet kan du så lagre for å benytte på andre biler igjen. Men det sier seg selv at noen som bruker lang tid på å utvikle et design kommer til å låse designet til den bestemmte bilen. Blir som en copyright protection.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...