Gå til innhold

Tråden for Norges fotball-landslag


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå vil jeg ha BHR ut. Man ser klart og tydlig at denne mannen ikke har spilt fotballkamper på veldig lang tid, skjønner ikke at denne mannen blir foretrukket fremfor Tarik. Men nå er ikke Hareide den skarpeste kniven i skuffen heller. Synes det har vært en veldig kjedelig første omgang. Håper det bedrer seg utover 2. omgangen. Satser på en scoring av Norge nå, før dem kan ro inn dette. Men det skal bli utrolig vanskelig.

Lenke til kommentar
Viasat4 som vanlig i en klasse for seg ang reklame.

 

3 reklamepauser pr pause, 2x 30 sekunder fra studio...

 

HUFF! Måtte Canal+ få rettighetene til bortekampene NÅ...

 

Ja, det irriterer meg som et rent helvete også...

 

Hadde ikke gjort noe om NRK fikk bortekampene, da får flere tilgang til kanalen. Bejing-sendingene deres var det høy klasse over.

Lenke til kommentar

En veldig positiv omgang av Norge. Dette Skottland laget suger, vi bør og skal score ett mål og ta hjem tre poeng etter dette. Hadde aldri trudd skottene var så tannløse hjemme, men det var de altså. Maloney blir putta i lomma av Høiland hver gang, det tok han 2 minutter å finne ut at han hele tiden utfordrer, etter det han han vært ufarlig.

 

Iversen og Carew har vært svært gode sammen, det ligger en Iversen-stikker til Carew og i mål i lufta. Spissparet vårt er av høy internasjonal kvalitet.

 

Wæhler har vært positiv, i mine øyne en mer egnet makker for Hangeland enn Reginiussen. Knudsen har vært solid. Midtbanen har vært bra, med unntak av Bjørn Helge Riise.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-EIV2CS

Dominerer og dominerer fru blom. Skottland har riktig nok ikke hatt noen store sjangser, men det har egentlig ikke Norge heller. Bare en frisk Carew som skiller lagene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...