Gå til innhold

Tråden for Norges fotball-landslag


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jon Knudsen har vel nesten ikke hatt noe å gjøre i Stabæk-målet i år, med unntak av den ene kampen der han hadde 4 tabber i en og samme kamp.

 

Merk dere, denne fyren er IKKE bedre enn Jarstein eller Opdal.

 

Det får vi svar på idag da, så kan vi se åssen det har gått etter kampen. Tviler på at han vil gjøre det noe dårligere enn disse klossmajorene som har stått før.

 

Hvor mange åpenbare tabber har Jarstein hatt? Ja, jeg innrømmer at han har hatt noen feilvurderinger i RBK-drakta, men ingen åpenbare tabber, og heller ikke i landslagsdrakta (Syntes ikke at noen av målene i Island-kampen var tabber).

 

Er trist at det satses på en 33-åring. Bare i Norge...bare i Norge...

 

En av kriteriene for å få stå, bør vel være å prestere på klubblaget. Sist jeg sjekket, så har Jarstein både blitt benket og hatt en del tabber. Da sier det seg selv at en mer habil Knudsen fortjener å stå.

 

I Nederland satses det på en som nærmer seg 40...

 

 

Jarstein har ikke hatt mange tabber i Rosenborg, men heller feilvurderinger i feltet. Ingen av de rene tabbene Opdal har hatt.

 

Du skjønte virkelig ikke hva jeg mente nå jeg skrev om at det er bare i Norge det satses på en 33-åring, jeg trodde virkelig ikke at det hadde vært nødvendig å legge til "Debutant", virkelig ikke..

 

Van Der Sar har vel stått fast på landslaget i 14 år på rad nå.

 

Lenge siden sist Jarstein spilte bra da.

 

Er sist RBK-kamp lenge siden....? :roll:

Lenke til kommentar
Feilvurderinger eller tabber. Uansett dette forsvarer ikke en keeperplass. Trodde det var kun Hareide som var tilhengere av klossmajorer, men nå tok jeg vist feil.

 

Du skjønner virkelig ikke at man må gi en keeper tilitt? Hareide skjønner jo ikke dette. Jarstein har ikke gjort noe feil på landslaget i det hele tatt. Husker godt debuten hans mot Argentina der han hadde en helt sinnsyk redning bl.a.

 

Og btw: ingen vits i å være spydig, det faller bare på deg selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...