Slimda Skrevet 22. oktober 2008 Del Skrevet 22. oktober 2008 Supper er jo utmerket billigmat. Ja, i tillegg blir ein skikkeleg mett på vatn med smak på =/ Ta med en pakke hvitløksbaguett og, ellernoe lignende, hvis du trenger. Lenke til kommentar
phax Skrevet 22. oktober 2008 Del Skrevet 22. oktober 2008 Ja, i tillegg blir ein skikkeleg mett på vatn med smak på =/ Ja man blir faktisk mett av det. Men blir det for lite mat for deg så er det jo bare å fylle på med pølser, kjøtt, kylling, fisk, grønnsaker eller hva du no enn måtte ha lyst på. Lenke til kommentar
Awesome X Skrevet 31. oktober 2008 Del Skrevet 31. oktober 2008 Forenkelt pastsausen min litt. Pasta med kjøttdeig og tomatsaus Kok opp pasta etter ønske. Stek opp kjøttdeig etter ønske. Tilsett passelig med hermetiske hakkede tomater (ikke bruke hele boksen om du ikke trenger det) og tomatpurre rett i pannen. Tøm så passelig med hvitvinseddik, basillikum og oregano. Bland godt sammen og la det stå et lite min. Sleng kjøttdeigen og tomatsausen over den ferdigkokte pastaen og du har en dolmio middag til ca. halve prisen (t.o.m. billigere enn tomatsaus på pose). Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132 Skrevet 31. oktober 2008 Del Skrevet 31. oktober 2008 Sånn gryterettpose med Pasta bolognese eller hva det heter + en pakke kjøttdeig= NAM! Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 31. oktober 2008 Del Skrevet 31. oktober 2008 kjøp gulrøtter, rød og gul og grønn paprika, poteter, løk, rødløk, hel chillipepper, babymais, knakkpølse og kjøttdeig. Kutt grønnsakene og pølsene i biter og lag noen kjøttkaker av kjøttdeigen. Legg det hele på litt folie. Strø over nykvernet pepper og havsalt og legg med en dæsj smør. Pakk igjen folien over hele greia og sleng i ovnen på tja... 200 grader eller noe. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132 Skrevet 31. oktober 2008 Del Skrevet 31. oktober 2008 Høres ut som litt for mye stress for en sulten student. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 31. oktober 2008 Del Skrevet 31. oktober 2008 Fordelen er at man kan lage en fire-fem av de der om gangen og sette i kjøleskapet. Holder seg godt og smaker minst like godt dagen etter. Sunt er det også. Kan variere litt på ingrediensene og finne den kombinasjonen man liker best selv. Trenger ikek være dyrt. Og det er ikek vanskelig å lage heller. Lenke til kommentar
Awesome X Skrevet 31. oktober 2008 Del Skrevet 31. oktober 2008 Lager du det kvelden i forkant blir det bare å varme opp. Raskt, billig og godt. Mao. perfekt for en sulten stundent. Lenke til kommentar
mikaragua Skrevet 31. oktober 2008 Del Skrevet 31. oktober 2008 og du har en dolmio middag til ca. halve prisen (t.o.m. billigere enn tomatsaus på pose). En sikker vinner. Lenke til kommentar
morningstar665 Skrevet 1. november 2008 Del Skrevet 1. november 2008 Personlig syns jeg en rask pastarett er helt fin fin. Det som koster mest er egentlig hva slags kjøttdeig man kjøper. Eller salat med tunfisk. Tunfiskboksene er jo billige og kål og sånt pleier ikke koste så mye heller. Ha oppi grønnsaker man liker, også tunfisken. Syns det smaker best med olivenolje eller vinaigrette (?). Lenke til kommentar
Bikkebakke Skrevet 3. november 2008 Del Skrevet 3. november 2008 (endret) Noko som eg lagde ein dag på hybelen smakte fortreffelig, var ganske billeg sidan du hadde nok ingrediensar til å lage fleire gonger og tok ikkje lang tid! Det du treng er: - Boil-in-bag Jasminris (boil-in-bag er bra, då treng du ikkje vaske opp ) - Middagspølse - Paprika - Kvitløk - Krydder etter ønskje (sjølv hadde eg salt, pepar, grillkrydder og oregano) I det du kokar opp risen (16 min), så skjær du opp pølsa i biter og fresar den på sterk varme på ei steikepanne. Medan du steiker dei kan du hakke opp paprika og kvitløk (små bitar) som ein tilsette til pølsene etter at pølsene er blitt steikt (bruk mykje krydder på pølsene om du vil ha sterk smak, anbefalar på det sterkaste oregano/pizzakrydder). No kan du setje ned varmen litt, så du ikkje svir pølsene. Så tek du den kokte risen og heller den ned i steikepanna til risen blir gyllenbrun. Så heller du dette på ein tallerken. Det smakte kjempegodt! Endret 3. november 2008 av Bikkebakke Lenke til kommentar
phax Skrevet 3. november 2008 Del Skrevet 3. november 2008 Enkel og god indisk rett som går fort å lage, og ikke skraper kontoen. Ingredienser: • Kyllingfilet • Red Curry paste • Coconut Milk • Løk (type vanlig gul) • Ris Sett ris på koking. Kutt kyllingen i biter og gni inn i litt curry paste. Stek kjapt på sterk varme og legg til sides. Kutt så løk i strimler og stek lett i panna. Pass på og ikke stek den for mye, skal ikke være brun. Ha oppi en god dash med coconut milk og en litt mindre dash med curry paste. Rør godt sammen og tilsett kyllingen. La det små putre i noen minutter. Server med ris og spis. Yum. Lenke til kommentar
toth Skrevet 6. november 2008 Del Skrevet 6. november 2008 (endret) Makaroni er usaklig billig, og kan brukes til alt mulig. Stekte rester, oppkuttede pølser i dolmio, kjøttdeig i kjøttdeigsaus, stekt løk, champignon og bacon.. Makaroni, sammen med oljestekt løk, champignon og baconterninger er fantastisk! Bruk godt med grovt salt og pepper i panna, og hell det over den ferdige makaronien, inkl. stekefettet. Trenger ikke ketchup en gang! Men, så lenge man bor alene, er Middagsklubb definitivt det ultimate tipset! https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1031708 Endret 6. november 2008 av toth Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 6. november 2008 Del Skrevet 6. november 2008 Og hvis man liker å ødelegge tennene, kan de spises ukokt også. Lenke til kommentar
havfal Skrevet 8. november 2008 Del Skrevet 8. november 2008 (endret) 500g Kjøttdeig To bokser bønner i tomatsaus en boks mais salt og pepper Denne retten er vanvittig mektig, så for meg blir det frokost middag og kvelds i to-tre dager. Fremgangsmåte: Stek kjøttdeigen og deretter putter man alt det andre oppi kjelen man har kjøttdeig i. (Her kan man selvfølgelig variere i det uendelige) Serveres med ris og en kald øl:) Endret 8. november 2008 av strek Lenke til kommentar
aspic Skrevet 8. november 2008 Del Skrevet 8. november 2008 Du berre steiker kjøttdeigen og pælmer resten av ingridiensane på etterpå? Lenke til kommentar
Awesome X Skrevet 8. november 2008 Del Skrevet 8. november 2008 Jeg ville slengt oppi litt tomatpurre og hvitvinseddik i tillegg (da blir den ikke så alt for langt unna dolmioerstatteren jeg nevnte tidligere). Jeg ville også byttet ut den vanlige pepperen med chilli samt tilsatt litt bønner, men da begynner vel saken å likne farlig mye på Chilli con Carne. Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 8. november 2008 Del Skrevet 8. november 2008 Kjøp deg en 2kg pose med First Price kyllingfilèer, samt en god del kyllingnudler. Hakk opp kyllingen i biter og stek den på høy varme. Ha bitene oppi nuddelsuppa. Et godt, mettende måltid til under en 10-er. Lenke til kommentar
Andreasfe Skrevet 8. november 2008 Del Skrevet 8. november 2008 (endret) Dersom du bor på et tettsted er det meget sansynlig at en av butikkene i din nærhet har tilbud på kjøttdeig, kinda 59 kr. kg. som Ultra hadde forrige uke, og som Meny hadde to uker før der igjen. Kjøttdeig kan brukes til så jævla mye. Lasagne Kjøttdeig (400-500g) - 24-30 kr. Lasagne-pakke - 20 kr. Ønker du et sunt alibi så kjøper du noen tomater 5-10 kr. Avhengig av hvor storspist du er, holder dette til 2-3 middager. Add gjerne et par rundstykker hvis du vil. 20-30 kr. pr. måltid. Od da snakker vi ordentlig middag også. What! Taco Kjøttdeig (400g) - 24 kr. First Price myke tortillas 8pk - 12 kr. Taco-saus - 12 kr. (den holder en runde til) Taco-krydder - 9 kr. Isberg-salat - 10 kr. Mais - 3 kr. Holder vel til 2 middager. Kanskje 2,5 hvis du ikke er så stortspist. 35 kr. er kanskje litt mye, men så får du et herregårdsmåltid, sammenlignet med den begredelige Karbonadepakka til Fjordland for samme prisen. Karbonadesmørbrød med egg ..er også en sikker vinner. Et par slike er jo et ålreit måltid. Med dette kommer man i mål med et middagsbudsjett på 200 kr. pr. uke. Endret 8. november 2008 av Andreasfe Lenke til kommentar
havfal Skrevet 8. november 2008 Del Skrevet 8. november 2008 Du berre steiker kjøttdeigen og pælmer resten av ingridiensane på etterpå? Oi, glemte helt å skrive fremgangsmåte, men ja. Det er sant som du sier. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå