Gå til innhold

Hva er det beste konsollspillet du har spilt.


Anbefalte innlegg

Siden vi har en tråd gående om det dårligste konsollspillet kan vi kanskje også ha om hva som er det beste. Alle spill er velkommen.

 

Mitt favorittspill på konsoll er:

 

Jak and Daxter (Ps2)

 

Man kunne vandre fritt og grafikkmessig var dette en lekkerbisken av det helt store og var på den tid ett plattform spill med ny vri. Bare synd oppfølgerne ikke ble så bra som det første spill om Jak & Daxter.

Endret av Whackedorange
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ratchet & Clank til PS2. :love:

 

Kan ikke huske hvor mange ganger jeg har gått igjennom det spillet. Sikkert to-sifret. Spillet inneholder alle elementene et perfekt platformspill bør ha og har et utrolig bra design. Grafikken var også veldig bra til å være på den tiden.. Gleder meg helt utrooolig mye til Tools Of Destructions senere i år (?).

 

Tror en må beskrive hva og hvorfor akkurat det spillet er det beste du har spilt, for at denne tråden skal ha noen mening.

Lenke til kommentar

For et sykt vanskelig spørsmål....!!

 

Klarer ikke å stikke frem kun ett spill, men har en topp liste som har holdt seg ganske lenge..

 

 

Zelda: wind waker

Zelda: OOT

Resident evil 2

Resident evil 4

Halo

Metal gear solid

Final fantasy 7

GTA3

 

(har ennå ikke fullført Zelda: twilight princess. Dette havner defintitivt blant de over.)

Lenke til kommentar

Shenmue I og II på DC :love:

 

Første gangen jeg la gd-rom'en i dreamcasten og ble introduert i Ryo Hazukis verden ble jeg helt lamslått. Aldri før hadde jeg opplevd en så levende verden som reagert på mine handlinger. Ofte var det ikke stort jeg tok meg til. En liten tur til den lokale butikken for å kjøpe litt kattemat, noe musikk til å spille på kasettspilleren min eller en sær type Cola. Etter på var det gjerne tur for et besøk i arcaden for å spille litt super hang-on eller space harrier. For å avslutte dagen dro jeg opp i parken og øvde på noen nye moves slik at jeg skulle være klar når jeg fikk klørene i Lan Di.

 

Kunst god damn kunst.

 

Det finnes bare to typer mennesker. De som elsker Shenmue og de som ikke har prøvd det ennå!

Endret av mbiof
Lenke til kommentar

Chrono Trigger på SNES, vet ikke om det å spille på emulator telles da men (Chrono Trigger kom desverre ikke ut i Europa :( )

 

Likte det mest på grunn av den omfattende historien, bakgrunnshistorien til karakterene osv. Alt er bare kjempebra satt sammen. Musikken er også bra (til å være et SNES spill)

 

Håper det kommer til Europa på Virtual Console snart :love:

Endret av Sapphire56
Lenke til kommentar

De fleste av spillene i Zelda serien: LOZ, LOZ2, ALTTP, LA, OOT, MM, WW og TP

 

Annet: Oblivion, Resident Evil, Resident Evil 4, Wii Sports, Killer 7, Goldeneye, Mario Kart 64, Donkey Kong Country 1-3, Metroid Prime 1 og 2, Super Smash Bros, Super Mario Brothers 1 og 3, Super Mario World, Super Mario 64, New Super Mario Brothers, Gunstar Heroes, Castlevania: SOTN og mange mange flere.

Lenke til kommentar

huff.. helt umulig for meg å velge bare ett spill. her er noen av mine beste konsoll spill opplevelser.

 

Gran Turismo - Sinnsyk grafikk, masse masse biler, god kjørefølelse

 

Final Fantasy VII - en historie og handling som gjør at du bare må spille 24 timer i strek! Flotte FMW som binder historien sammen. Kjempe bra turnbased kampsystem. Digget materia systemet.

 

Metal Gear Solid - enorm historie, orginalt gameplay, super grafikk

Endret av UrgeLoL
Lenke til kommentar

Stor fan av Test Drive Unlimited.

 

Men om vi skal legge inn tid og holdning på tiden jeg spillte spillene så tror jeg Super Mario 64 vinner. Kaaaaanskje donkey kong på super nintendo. NFS: HP2 var også en stor favoritt. Mange favoritter i GTA-serien og, men store spill som det har alltid noen skuffelser også, så derfor når de ikke helt opp. Vi får se om noen år, når bare de gode minnene fra GTA spillene sitter igjen, om de har klart å klatre opp på førsteplassen.

Endret av Eremal
Lenke til kommentar

The Legend of Zelda serien. Har bare spillt gjennom OOT, WW og snart TP.

 

River City Ransom (NES). Har hatt mye morro med dette.

 

Kirbys Adventure (NES). Spillet er egentlig latterlig enkelt, men ellers utrolig pent og bra gjennomført. Jeg bare elsker sistebossen (kanskje mest pga musikken). Spillt gjennom det allt for mange ganger) :love:

Lenke til kommentar

The Legend of Zelda: Ocarina of Time (N64) / Twilight Princess (Wii)

 

Helheten. En romjul i 1998 satt jeg som klistra til skjermen med Nintendo 64-kontrollen i hendene. Dette spillet var ulikt alt annet jeg tidligere hadde sett, og jeg ble forelsket ved første blikk. Jo, spillet var utrolig vanskelig for en 8-åring som meg, men med god hjelp fra naboen gikk det fint. Spillet er langt, gåtene er mange, verdenen er svær, karakterene er mange, kontrollen er god, grafikken var utrolig og det samme med lyden.

 

Grunnen til at jeg har satt Twilight Princess ved siden av er av den simple grunn at jeg ikke helt vet hvilket jeg liker aller best. Sistnevnte scorer høyt på så og si alle elementer som må til for å gjøre et spill bra. Styring med Wiimote og nunchuk er også helt rått.

 

Mange andre gode spill må nevnes, som Super Mario Bros. 3, Zelda: A Link to the Past, Donkey Kong Country, Metroid Prime, Super Mario World, Super Mario 64, Gears of War og Zelda: The Wind Waker. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...