Gå til innhold

Lar du deg påvirke eller går du egne veier?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg går i de plaggene jeg selv synes er pene, men kan bli påvirket i den forstand at jeg ser at noen har brukt plaggene før. Jeg ville aldri hatt på meg klær som var trange, eller lignende, det blir bare for dumt. Men noen ganger er det morsomt å skille seg litt ut. 'Moter' som det å ha strikk nederst på buksa holder jeg meg unna. Blir bare teit når alle har det.

Lenke til kommentar

Eneste måten du kan gå dine helt egne veier på er å sperre deg inne i en bunker i 10 år uten noen form for kommunikasjon, for så å sette deg ned med blanke ark og designe dine egne klær. Ellers vil du alltid være påvirket av noe/noen. Går for det meste i klær jeg liker, og driter flatt i hva kompisene mine sier om det :) (ikke at noen har klaget enda ;) )

Lenke til kommentar

Påvirket? Eh, nei. Egne veier? Kan vel ikke si at jeg gjør det heller. Kjører ganske standard oppsett med dongeri og genser. Man kan vel tro det blir litt kjedelig i lengden, men det er nå det jeg føler meg vel i. Bryr meg ikke om hva andre måtte mene, og mote er vel egentlig en av de mange tingene som bryr meg midt i ryggraden. ;)

Lenke til kommentar

Som sagt, alle blir påvirket av ett eller annet, å si noe annet blir løyn.

Foreksempel ta folk som barer går rundt i jeans og genser, helt enkelt og skiller seg ikke ut og er derfor godtatt av allmenheten.

 

Og musikk påvirker også veldig mange som mener de ikke blir påvirket av noe, mange som hører på rap kleer seg deretter og mange som hører på rock/metal kleer seg deretter.

 

Dårlig forklart, men konklusjonen er at alle blir påvirket av noe.

Lenke til kommentar
Eneste måten du kan gå dine helt egne veier på er å sperre deg inne i en bunker i 10 år uten noen form for kommunikasjon, for så å sette deg ned med blanke ark og designe dine egne klær. Ellers vil du alltid være påvirket av noe/noen.

8751081[/snapback]

 

Så hvis jeg går med de klærne som som er billigst der jeg handler klær, og bruker skoene selv om de ser ut som en hund har spist på de så går jeg ikke min egne veier? :hmm:

Lenke til kommentar

Jeg blir vel påvirket... eller heller begrenset av utvalget i butikken jeg tilfeldigvis dropper innom. Jeg er vel en av dem som hater å hendle klær, men vet hva jeg ønsker, men finner bare "nymotens" og "hippe" klær...

 

Jeg tar som oftest gensre/t-skjorter som ikke har alt for mye logoer og trykk på seg, og buksene bør helst være uten slike teite striper som var populært for en liten stund tilbake.

 

Konklusjonen er vel at jeg ikke ønsker å la meg påvirke, men finner sjeldent noe jeg kan identifisere meg med....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...