Gå til innhold

Smash Bros siden oppdatert!


bjorna

Anbefalte innlegg

Jo, en annen ting.. Kan den laggingen ha noe å gjøre med at dere kobler dere opp til en Amerikansk Server istedet for en Europeisk? I så fall, kommer de amerikanske til å legge seg på de europeiske når de blir lansert?

(Ikke servere som i CoD eller CS, men Wiiene kobler seg vel til en server som fordeler de forskjellige brukerne til hverandre?)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvordan finner Wii'ene hverandre da? Prøver de alle verdens IP'er og sjekker om det er en wii som venter på å sloss?

Jeg mener ikke at kampene foregår på servere, men de finner hverandre på de serverene, altså vil vi i europa måtte sloss med amerikanere istedet for europere.

Endret av Fluesoppen
Lenke til kommentar

Spillere blir koblet til hverandre igjennom p2p, så derfor skal det fungere greit når europeere spiller med andre europeere med friend codes. Det lagger mye når man joiner random match pga at det ofte er en person som kan trekke ned farten. Friendcoden min er i sigaturen, legg meg gjerne til og send en PM!

Lenke til kommentar

Har ikke brawl.

Men selv i P2P nettverk er det jo noen som kobler dem sammen. En server der alle Wii'er kobler seg til og venter på å bli knyttet sammen med andre. Og hvis det er slik at amerikanskje Brawl'er kobler seg til amerikanske servere kommer de jo til å spille med amerikanske hele tiden, og dermed få høy ping pga. det.

Lenke til kommentar

Kan man egentlig berre 'ikkje oppdatere' til det kjem ut i Europa? Det blir vel nokon konsekvensar(-er?) ut av det, og Nintendo er vel generelt imot freeloaders. Man burde kanskje ikkje ha så altfor store forhåpningar(-er?) når det gjelder freeloaders, sånn sett. Tipper Nintendo vil gjere så mykje dei kan for å forhindre det.

Endret av -Evolution-
Lenke til kommentar

En ting som er snickers og twist er at det SUGER å spille mot tilfeldige på Brawl online. Var fryktelig irritert over å bare komme på 2.plass,og når det endelig var bare meg og han andre gode duden, så kommer det jaggu 2 comp og ødelegger alt.

 

Og 2 minutter er altfor kort tid.. ><

Lenke til kommentar

Online delen blir sikkert bedre når det ikke er såpass mange som spiller det hele tida. Jeg har spilt en game hvor laggen var ganske grei, mot en kompis fra samme by som meg. Det finnes også noen router triks man kan gjøre for å få det til å fungere bedre, siden Wii'en automatisk setter seg selv på NAT3 som ikke er særlig optimalt.

Lenke til kommentar
Ut ifra det jeg har sett på videoer ser ikke online så verst ut egentlig, så lenge det ikke blir noen computere med i kampen. Ser moro ut syns jeg!

 

 

Er nettopp det som ofte skjer, computere joiner kampen om det ikke er fire spillere. Det skjer bare når man spiller mot ukjente,da. Fryktelig irriterende når jeg satt og gleda meg til en skikkelig 1vs1, og så kommer cp'n og ødelegger alt.

 

Synes online menyen er søppel så langt. Håper den blir forbedret etterhvert,selv om jeg ikke tror det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...