Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Avholdenhet, et alternativ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Definitivt, men de fleste (helsesøster osv) nevner jo avholdenhet når det blir snakket om måter å beskytte seg sikkert på osv.

 

edit: når det er sagt er avholdenhet et kjempebra tips. mange unge har sex for tidlig, spesielt jenter. Det er ofte vanskelig å vite hvor grensene dine går når du er ung, og da er det like godt å vente til du er "stor", men dette er det ingen som forteller oss.

 

Ser opp til folk som tørr å vente, og ler av dem som er med en ny en hver helg. Tenk hvor skadelig det kan bli for de unge psykisk å være litt "vill" i ung alder, når de endelig begynner å tenke? Kjenner flere det har gått hardt inn på. Og da sier jeg igjen; da er det bedre å vente til du vet hvor grensene dine går, så du ikke tramper på deg selv.

Endret av pinnsvin
Lenke til kommentar
Du skal være veldig forsiktig med å nevne seksuell avholdenhet i dagens Norge, da det blir sett på som både tørt, umoderne og politisk ukorrekt. Som god statsborger skal man være helt opphengt i sex.

8655630[/snapback]

 

Ja, og ønsker man ikke å ha mange seksual-partenere, så er man "usikker på seg selv"...

 

Men litt mer on topic, jeg ser ikke helt meningen med å anbefale avholdenhet, da det er en selvsagthet, det blir litt som å anbefale folk å la være å kjøre om de vil ha en sikker bil. Man er jo klar over at det er et alternativ å la være å gjøre noe.

 

AtW

Lenke til kommentar

Ja men er det så galt å advare omfarene ved å ha sex da?

 

Folk burde vite alternativene, hele samfunnet er bygget på det med sexpress og alt skal gjøre alle forskjellige stillinger og typer sex og det skal være supergodt for ellers er man ikke vellykket.

 

Hva er galt med å da forkynne det motsatte budskapet til ungdommen og eldre for den saks skyld.

Lenke til kommentar
Folk burde vite alternativene, hele samfunnet er bygget på det med sexpress og alt skal gjøre alle forskjellige stillinger og typer sex og det skal være supergodt for ellers er man ikke vellykket.

8657469[/snapback]

 

Haha, du er trangsynt ass. Samfunnet er da for pokker meg ikke bygd på sexpress?!

Hvor er du vokst opp hen da?

 

Men folk for gjøre som de vil, og jeg respekterer de som avstår fra sex, enten i ung eller eldre alder. Personlig synes jeg dette er litt drøyt. Sex er en helt fin ting som skjer mellom to mennesker som er glad i hverandre, drita eller kåte.

 

Det er mange kristne som tar avstand fra sex før (og etter) ekteskap (noe jeg fortsatt respekterer), men personlig gjør ikke jeg det. Greia her er bare å ha sex med en man er glad, og ikke med en ny en hver helg.

Lenke til kommentar
Gjest Yoshi

Avholdenhet kan funke greit, det. Kjenner en 24 år gammel jomfru (vikar på skolen som ikke akkurat var flau over det..) som trodde på avholdenhet som prevansjonsmiddel. Virket ikke som om han hadde noe særlig behov for sex heller. En helt vanlig mann.

 

Men avholdenhet kan vel ikke kalles den ultimate løsningen.. Informasjon og kunnskap er et clue her. Har inntrykk av at foreldre tror at skolen og helsesøster tar seg av seksualundervisningen og derfor ikke gir ungene egne erfaringer. Jeg har iallfall aldri fått høre noe som helst fra mine foreldre, og nå er det litt for seint å spørre...

Lenke til kommentar

For individet er det sikkert et alternativ. Som et ledd i seksualundervisningen for å få ned tenåringsgraviditeter og kjønnssykdommer så funker det ikke, altså er det bedre å bruke tida på å undervise i prevensjonsmidler, sikker sex og følelser omkring sex.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...