Gå til innhold

Forumets lille Tennis-emne


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Argh, så kjipt :(

 

Det vil si at hvis Federer vinner i år, så tar han tilbake førsteplassen på rankingen. Hvis han taper finalen, så ligger Nadal fremdeles et lite hakk foran, og enda mer hvis Federer ryker ut tidligere i turneringen. Men uansett taper Nadal 800 poeng fra OL i fjor når vi tikker over ca. midten av august, så det er vel stor fare for at Federer rykker opp igjen uansett....

Lenke til kommentar

Det har vært mye fokus på stønning i det siste. Jeg så ikke den første kampen til erkestønneren De Brito, men jeg håper dommeren lar henne svi dersom hun holder på slik hun gjorde under Roland Garros. Jeg så derimot litt av kampen til Safina, og motstanderen hennes, Dominguez, stønnet som en jævla knølhval. Det var ikke like skrikende som De Brito, men de var lange og jævlige uansett.

Lenke til kommentar

Hildring! Det høres jo ut som en massepisking på en irakisk fotballstadion...

 

Kampen mellom Murray og Kendrick var forresten et skikkelig fyrverkeri! Jeg tror det må være den beste førsterundekampen jeg noen ganger har sett. Skammelig at NRK ikke viste hele kampen på TV, men de er tilgitt pga webtjeneste deres. Wimbledon-dekningen til NRK på TV og nett, er det som for min del rettferdiggjør lisenbetalingen.

Endret av Bradbury
Lenke til kommentar
Hewitt - Del Potro: 6-3, 7-5, 7-5. Noen som fikk med seg den kampen? Litt overraskende må jeg si. Hewitt har vært litt opp og ned i en god stund nå... mere ned egentli.

Jeg fikk sett slutten av første sett og frem til midt i tredje. Hewitt pleier å holde oppe dampen i et par-tre kamper før formen svikter. Del Potro sliter på gress, så det overrasket meg ikke i det hele tatt at han tapte denne kampen. Jeg liker for så vidt Hewitt godt, så jeg likte dette resultatet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...