nabbskall Skrevet 18. mai 2007 Del Skrevet 18. mai 2007 Jepp, som topic sier, skal lage tomatsuppe, men saken er den at jeg skal lage det til en jeg får besøk av, som elsker tomatsuppe.. Når jeg lager til meg selv en skjelden gang, så har jeg i ekstra makaroni, har i fløte, eller pølsebiter. Men hvordan skal jeg lage tomatsuppe til en som elsker tomatsuppe? Hva skal jeg ha nedi? Noen tips? Hun er altså "tomatsuppe-entusiast" Så jeg regner med at når hun lager, så lager hun det vell ikke så enkelt selv, hun har vell i en masse dilldall. Takker for svar Lenke til kommentar
Mbala Skrevet 18. mai 2007 Del Skrevet 18. mai 2007 (endret) Kast Toro i søpla, og lag en ekte suppe. Garantert lettere enn du tror. 5 tomater 2 teskjeer tomatpure 1 buljongterning 1-3 fedd hvitløk hakket, knust eller presset 3-4 dl vann 1 ts basilikum 1 ts sukker 1/2 ts salt 1/2 ts pepper litt rød chilli hvis du liker den sterk Kok opp vann og hiv tomatene oppi et minutt. ta de opp og rensk bort skallet. Kutt de litt opp og kast de i en kasserolle med resten av greiene. Kok i minst en time, tilsett mer vann og tomater hvis det blir lite. Bruk en stavmixer før servering for å få den helt jevn. Server med revet jarlsberg eller parmesan. Har ikke rappet oppskriften noen plass, det er sånn jeg alltid har laget den, og det er en klassiker. Endret 18. mai 2007 av Mbala Lenke til kommentar
nabbskall Skrevet 20. mai 2007 Forfatter Del Skrevet 20. mai 2007 Tusen takk skal du ha! Lagde denne, og den smaker fortreffelig Lenke til kommentar
Hel-H Skrevet 28. desember 2008 Del Skrevet 28. desember 2008 Jeg elsker tomatsuppe. Torosuppe uten noe. Så man trenger ikke nødvendigvis være så avansert selv om man er entusiast. Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 28. desember 2008 Del Skrevet 28. desember 2008 Enda en! Kremet Tomatsuppe Utbytte: 4 porsjoner 40 g smør 60 g grønnsakblanding (Løk, purreløk, selleri og gulrot[de fire store]) 20 g baconsvor ca. 35g hvetemel Tomatpuré 1 l lys kraft (Okse er god kraft, har du ikke tilgang til kraft kan du lage buljong, men helst ikke...) 1 dl fløte 1: Fres grønnsakene og baconsvoren i smøret 2: Ha i mel og fres det til en hvit jevning 3: Tilsett tomatpuré. Spe deretter med lys kraft (Spe litt, rør ut, spe mer, rør ut osv.) 4: La suppen trekke i ca. 15 minutter (sørg for at melsmaken er borte fra suppen) 5: Sil, smak til med salt, pepper, og andre kryddere. Leger med fløte like før servering. Lenke til kommentar
Teac Skrevet 28. desember 2008 Del Skrevet 28. desember 2008 Kast Toro i søpla, og lag en ekte suppe.Garantert lettere enn du tror. 5 tomater 2 teskjeer tomatpure 1 buljongterning 1-3 fedd hvitløk hakket, knust eller presset 3-4 dl vann 1 ts basilikum 1 ts sukker 1/2 ts salt 1/2 ts pepper litt rød chilli hvis du liker den sterk Kok opp vann og hiv tomatene oppi et minutt. ta de opp og rensk bort skallet. Kutt de litt opp og kast de i en kasserolle med resten av greiene. Kok i minst en time, tilsett mer vann og tomater hvis det blir lite. Bruk en stavmixer før servering for å få den helt jevn. Server med revet jarlsberg eller parmesan. Har ikke rappet oppskriften noen plass, det er sånn jeg alltid har laget den, og det er en klassiker. Den så god ut. Den skal prøvest i morgen ;-) Lenke til kommentar
Painapple Skrevet 28. desember 2008 Del Skrevet 28. desember 2008 Kast Toro i søpla, og lag en ekte suppe.Garantert lettere enn du tror. Jaa!!! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå