Gå til innhold

Bra stereo med god bass


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Støtter Daniel sin filosofi jeg. Skal du senere bygge ut surround trenger du å legge en del penger i forsterkeren du kjøper nå. Ingen vits i å spare penger på å kjøpe en billig surroundforsterker som ikke takler lasten når du får flere høyttalere i hus, som du da må selge for pytt og ingenting for å kjøpe en større og kraftigere en.

Innsparingen må i så fall gjøres på høyttalerne, men når sant skal sies er Dynavoice F6 utrolig mye høyttaler til prisen. F6 trekkes gjentatte ganger fram som høyttaleren med mest "bang for the buck", og har fått gode brukeromtaler på diverse hifi-fora.

Endret av skag1
Lenke til kommentar

Hvilket grunnlag har du for å si at anlegget som er anbefalt ikke har "god bass". Om rommet det skal brukes på er under 30 kvm kan jeg ikke skjønne hvorfor F6 ikke skal tilfredstille dine ønsker,har du hørt disse sammen så du er sikker på at det ikke er nok for deg?

Lenke til kommentar

Okei,jeg skal holde en seriøs tone over det her :) Hyggelig at du er fornøyd med det settet du har nå,er ikke alle som ser behovet for å gå over til hifi når de er fornøyde med pc-anlegget.

 

Men hvor har du fått ideen fra at dette er overlegent F6? Jeg har flere ganger hørt settet du har og det er på ingen måte sammenlignbart med F6.

Endret av DanielL
Lenke til kommentar

Watt har ingen betydning når det kommer til høyttalere ;) Og er det ikke lyden som skal imponere,og ikke hvordan det ser ut da?

 

Og vi kan jo gjerne diskutere hva som ser mest ut som fjerter av F6 og ditt nevnte datasett ;) Beklager,det var litt drøy.

 

De prosonene der er tunge og svære,men med lite påkostede elementer og vil nok ikke høres direkte godt ut.

 

Men,hvis det eneste poenget er at de skal stå der og se bra ut for kompisene dine gir jeg de høyttalerne 10/10 ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...