Gå til innhold

Hvem mener dere er verdens beste ving?


Anbefalte innlegg

Hvem mener dere er verdens beste ving?

 

Begynnte på fotball for 3mnd siden(er 19 år, veit jeg er litt sein) og tror det ville ha hjulpet meg mye om jeg hadde noen forbidler å se etter.

 

For tiden bruker jeg C Ronaldo(min favoritt spiller^^) som referance men tror ikke helt han passer mine evner. Så det jeg egentlig spør etter er vel hvem dere mener er gode ving'er bortsett fra C Ronaldo.

Endret av Thom Merlin
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg spiller også ving. Min favorittving har alltid vært Steve Mcmanaman og Harry Kewell. Mcmanaman har jeg likt, selvom jeg startet å holde med Liverpool rett før han dro til Real Madrid. Da var jeg vel 8-9 år. Harry Kewell begynte jeg faktisk og like da han var i Leeds. Jeg tenkte alltid før Liverpool skulle spille mot Leeds. "Nei, nå kommer Harry Kewell til å score". Den dagen han kom til Liverpool er et av minne beste fotballminner.

Lenke til kommentar

Utvilsomt C. Ronaldo, er en grunn til at han vinner alt som er av priser om dagen. Men siden du nevner at vi skal komme opp med andre spillere kan jeg vel nevne Ryan Giggs, Chris Eagles, Messi(hva er egentlig hans "offisielle" posisjon?), Nani(supertalent ala Ronaldo), eller kanskje noen av de italienske. Grunnen til at jeg nevner Eagles er fordi han er et virkelig stort talent som du garantert kommer til å få høre mer om i tiden fremover.

Lenke til kommentar

Det er tilnærmet umulig å velge kun én ving, men i tiden fremover tror jeg at kombinasjonen av Robben på venstrevingen og Joe Cole på høyrevingen kan bli svært dødelig. (Forutsatt at Robben, mot formodning, skal holde seg skadefri. Dette gjelder forsåvidt J. Cole også).

Lenke til kommentar

Prøv å få sett litt på Bastian Schweinsteiger. Utrolig god spiller, som har det meste. Han har en jævel av en skudd og pasningsfot, i tillegg spiller han utrolig smart fotball, og han har en utsøkt teknikk. Kansje ikke på høyde med Ronaldo eller Quaresmas, men overtrekksfintene hans er i verdensklasse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...