Gå til innhold

Den lille skytetråden!


Opelmekk

Anbefalte innlegg

Hei

 

Her bedriver vi generel diskusjon om alt som har med skyting å gjere. Alt fra skyteteknikk til hva slags poengsum du fikk i går :)

VÅPEN diskusjoner tar vi i våpen tråden

 

Personleg driv eg med DFS baneskyting, og litt felt på store stevner Begynte å skyte som 13. åring. Og skyt no i klasse Junior. Nivået ligg på ca 345-348(pers) poeng av 350 moglege. Og gleder meg veldig til LS i Steinskjer :)

 

Hjortejakt står meg også veldi nært, da eg er oppvaksen med det. Neste år braker det løs med eiga rilfe og styr. Gleder meg vedli til 14.09.2008 kl 09:00. Det blir første "ekte" jaktdag :)

 

Her eit bilde av noen av våpene i huset her.

post-100508-1179173509_thumb.jpg

Endret av konfirmant
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, jeg driver med skyting .22 og 9 ,11 + magnum og har lyst til å kjøpe en desert eagle .50 pistol men det koster 16-30,-kr pr skudd så det blir en dyr hobby.

Glocken kjennes plastaktig ut med en like stor spredning som en MP5 på auto på 200 meter banen.

 

Ingen tvil om at .50 desert eagle er kongen blandt håndvåpen.

Har hatt en pause på 6 mnd så skyter ingen program men skal begynne igjen nå denne uka.Er i klasse D ja trener masse men konkurerer ikke.

Endret av War
Lenke til kommentar

Har skytet en god del baneskyting mens jeg var yngre, har ikke noen resultater å vise til akkurat men det var en fin hobby om ikke litt dyr ettersom jeg begynte å kjøpe eget utstyr.

 

Men dette var endel år siden da, men veldig bra hobby, da du lærer deg om å behandle våpen på en riktig måte også er det veldig sosialt da.

Lenke til kommentar

western shooting er noe så tøft som at man kler seg ut som cowboys, og går rundt med våpen fra den tiden og skyter på blinker i en liten vestern by.

man bruker revolvere som var lager før 1890(eller replicas av dem) samme med haggler og rifler.

 

et eksempel er at man begynner på utkanten av "byen" med en hagle, man ser to blinker og skyter de ned med hagla, før du bare kaster den fra deg i sanda, før du drar opp revolvere og skyter videre.

 

 

historisk reenactment, er gjennskapelse av en spesielt tid(eller krig)

Det kan være alt fra romer tid til vietnam krigen, I mitt tilfelle vil jeg begynne med napoleonic eller ACW reenactmen. kjempe gøy med flere hundre folk som går i formasjon før de fyrer av alle våpene samtidig og forsivnner i røyk.

 

her står de om svart krutt våpen

http://www.svartkrutt.net/

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

ja, den ligger vel 3-4 kr skuddet lavere enn grov kalibere som 9mm, .40 og .45.

 

kuler blir jo også billigere om man kjøper de i bulk, kjøper man 50 og 50 skudd på banen er det rå priser, men det billigste er å lade selv, og alle som driver skyting serøst driver å lader skudd selv, så de får den ladinga som passer dem best,

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...