Gå til innhold

Hva slags stil liker du ikke å se?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vil skifte ut alle klærne mine, etter eg leste gjennom denne tråden, ble jeg _enda_ mer obs på hvor dårlig jeg kler meg av og til :p så nå til julen er det klær som står på ønskelista, myke pakker blir gøy i år, hvis jeg får det jeg ønsker meg da :tease:

Det sjanser jeg aldri på. Setter jeg opp "klær" på en ønskeliste får jeg hettegensere og bootcut-jeans. I fjor prøvde jeg faktisk litt og sa at jeg ønsket meg ensfagede eller diskré mønstrede skjorter. Da fikk jeg svart skjorte... yey.

Endret av DexterMorgan
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har jo selvsagt ikke vært innom alle, men var innom HM, Cubus og slikt som jeg forventet hadde noe så enkelt noe, men neida. Og gidder jo ikke betale 800+ for en genser på en skatebutikk heller, så da ble det enklere å ta det med i en bestilling fra USA.

 

Poenget mitt var uansett det at det er irriterende mye merker og tall på slike klær.

Endret av Occi
Lenke til kommentar

Javel, det høres rart ut. Da sier jeg meg ferdig med å diskutere det, da jeg finner det veldig lite interessant. Det er ingen påstand om at H&M o.l. ikke har, men jeg bare nevnte det som et sidenotat at jeg ikke fant når jeg var ute og sjekket. Godt mulig jeg var uheldig, dårlig til å lete eller whatever, men det var som sagt ikke det viktige med innlegget mitt (i den forstand det var noe viktig i det hele tatt).

Lenke til kommentar

Etter første gang jeg oppdaget denne tråden her på Diskusjon så har jeg holdt på med å analysere antrekkene til så og si alle jeg ser. Regner med at dama begynner å bli rimelig lei av at jeg påpeker feilene i antrekkene til 90% av personene jeg ser rundt meg. Men denne tråden er jo også en del av det som inspirerte meg til å tenke mer over utseendet mitt :).

Kjenner meg litt igjen. På vei til nachspiel for et par dager siden møtte jeg på en kar med en fullstendig malplassert hatt, og det eneste jeg klarte å tenke på var dette. Det endte med at jeg skjelte ham ut og tok hatten fra ham. Latterlig sjarmerende, uff. :p

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Eh.. Er ikke det slik man skal kle seg, vanligvis, til juleball?

 

Tja, på ungdomsskoleelever (dvs. barn) ser fort dress og slikt litt påtatt ut. Mer utkledd enn oppkledd, om du vil.

 

Edit: Dog lurer jeg litt på hvordan en kjole uten farge og fasong ville sett ut.

Endret av Okapi
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...