Gå til innhold

Hva slags stil liker du ikke å se?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det første som slår meg (etter sløyfen som henger og slenger) er at armhulene på skjorten er for trange. Skjortekraven er sikkert for liten også, ettersom han ikke har kneppet den igjen..

 

Hvorfor i alle dager skulle han kneppe alle knappene igjen om han bare skal ha sløyfa hengende rundt halsen? Så nei, det er nok av andre grunner at han ikke har kneppet den igjen. Men ja, heslig var det.

Jeg bare synset, basert på et par kjappe øyekast. Det er da ikke umulig at han tok på seg skjorta, og når han skulle knyte sløyfen fant han ut at kraven var for liten. :p You never know...

 

Så ei dame i førtiårene på Oslo S i går iført den type slengbukser. Hun kombinerte dem med røde, glitrende Jeffrey Campbell Litas.

 

*snio*

Det synes skulle jeg virkelig likt å sett! :p

Endret av lokeland
Lenke til kommentar

For å unngå misforståelser, det gjør meg ingenting at dere kommenterer antrekkene, det jeg reagerer på er at dere latterliggjør bloggeierens ansiktstrekk. Sånne ting skriver man rett og slett ikke på et offentlig forum.

Selv reagerte jeg på de noe kjipe antrekkene som postes der, for eksempel han som bar dressen sin på en utrolig sjuskete måte. Hvordan de som blogger ser ut bryr jeg meg mindre om.

Lenke til kommentar

Mariusgenser er visst det store på fakultetet mitt på Blindern. Når jentene i tillegg buster til håret eller setter det i en topp (tror det er en statement om at de skal være komfortable og ikke bry seg om utseende), ser det ut som de kommer rett fra fjøset.

 

Bildet er fra en random blogg.

Marius-genser syns eg sjølv er utruleg fint, faktisk. Men den type frisyre er eg ikkje heilt for. :p

 

 

edit: ein skal ikkje quote store bilder, sorry.

Endret av Alliha
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...