Gå til innhold

Hva slags stil liker du ikke å se?


Anbefalte innlegg

Jeg tror vi har fått etablert at de klærene fra JJ som er minst stygge er de som er ensfarget uten merkelig fasong. Altså klær man kan få kjøpt hvor som helst. Det som derimot er "typisk" JJ er gensere med merkelige farger og mønster, gjerne med tilfeldig skrift plassert i et hjørne av genseren.

 

Vis gjerne noe fra WESC du liker. Jeg bruker forresten lue som et alternativ til å fikse håret så lenge det ikke er kjempevarmt ute og jeg bruker skjerf til t-skjorte når det er varmt ute. Stil er mer enn funksjon, tross alt.

 

Enig med deg angående J&J, de klærene man liksom kan kjøpe overalt, de er ikke så ille. Derimot, de typiske J&J-plaggene med stygge mønstre og stygge jeans med merkelige sømmer, det liker jeg ikke, og det er de rånerene ikler seg. F.eks en grå genser det står "True Blue" på med en skjev U og litt annen stygg skrift. Gjerne sammen med en jeans med sømmene foran. Det er stygt.

 

Slenger inn fine plagg fra WeSC jeg fant i farten, som jeg mener er fine.

 

De har en del fine jeans

En av få cardigans jeg kunne tenkt meg

En ikke så halv-gæren jakke

WeSC t-skjorter er ikke nødvendigvis logoflash

Endret av KongKake
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser ikke helt problemet med å bruke er "overflødig" klesplagg. Jeg bruker caps selv, og ser ingen problem med å bruke det selv om det er gråvær. Har man stilen det passer til, så er det strengt talt ingen problem med et skjerf eller caps. Eller skal man kanskje slutte å gå i bukse på sommeren? Da er det jo varmt, og man trenger det strengt talt ikke.

Lenke til kommentar
Eller skal man kanskje slutte å gå i bukse på sommeren? Da er det jo varmt, og man trenger det strengt talt ikke.

Dummaste samanlikninga eg har høyrt.

 

Hvorfor det? En bukse er jo ikke nødvendig når det er varmt, i likhet med at en caps ikke er nødvendig når det ikke er sol. Selvfølgelig, man bruker jo bukse likevel, i og med at det oppfattes som ganske sært om man kun går i undertøy.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...