superninja Skrevet 11. mai 2007 Del Skrevet 11. mai 2007 Korleis vil det gå om du laga ein heimelaga pizza, med basic fyll. (Ost, kjøttdeig, saus, osv) Og legge den opp-ned på plata og steike den sånn i ovnen. Vil det bli godt? Vil det skje noko som gjer at eg ikkje bør gjere det? Er fristande å prøve det for det virka litt godt Lenke til kommentar
Mompen Skrevet 11. mai 2007 Del Skrevet 11. mai 2007 Tja, hvorfor ikke? Mulig at det vil bli noe søl ut av det da. Lenke til kommentar
superninja Skrevet 11. mai 2007 Forfatter Del Skrevet 11. mai 2007 Neida, du steike den oppned og legge den oppå ei plate etter den er ferdig steikt og du skjære den opp som vanelig. Lenke til kommentar
Patrick de Maar Skrevet 11. mai 2007 Del Skrevet 11. mai 2007 Vært ute og drukket litt i kveld eller? Si meg, kan du trosse gravititets-kreftene? Det vil jo bli grisete uansett... Lenke til kommentar
Mompen Skrevet 11. mai 2007 Del Skrevet 11. mai 2007 Må vel nesten bare prøve og se hvordan det blir Lenke til kommentar
superninja Skrevet 11. mai 2007 Forfatter Del Skrevet 11. mai 2007 (endret) Selvfølgelig vil det bli litt grisete men det vil jo bli relativt minimalt om du gjer det skikkelig. Har ikkje drokke noko heller >.< Eg har ein følelse av at det kan bli veldig godt eg. Er jo berre å legge ei plate oppå den andre og snur dei kan det jo ikkje bli så grisete. Endret 11. mai 2007 av Dot Lenke til kommentar
Plomma2 Skrevet 11. mai 2007 Del Skrevet 11. mai 2007 Det vil nok bli mer søl enn noe annet. Lenke til kommentar
Mevon Skrevet 11. mai 2007 Del Skrevet 11. mai 2007 Hvorfor skulle smaken bli annerledes? Lenke til kommentar
chokke Skrevet 11. mai 2007 Del Skrevet 11. mai 2007 Hva med å stappe hele driten i miksmastern og steke den i panna som pytt i panne? Lenke til kommentar
DanielL Skrevet 11. mai 2007 Del Skrevet 11. mai 2007 Hvorfor skulle smaken bli annerledes? 8592640[/snapback] Han mener vel at når den blir stekt på den måten vil konsistensen bli annerledes,eller noe i den gaten. Lenke til kommentar
Mevon Skrevet 11. mai 2007 Del Skrevet 11. mai 2007 Ja det skal du se. Men uansett så hørtes det ikke så alt for spennende ut. Lenke til kommentar
Jlona Skrevet 11. mai 2007 Del Skrevet 11. mai 2007 For å være helt ærlig ser jeg ikke helt poenget Tror ikke smaksforskjellen blir den største akkurat. Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 11. mai 2007 Del Skrevet 11. mai 2007 Sett den heller på øverste rille i ovnen... Lenke til kommentar
Fyll0 Skrevet 11. mai 2007 Del Skrevet 11. mai 2007 kan du ikke bare steike den., og spide den opp ned??.. blir jo det samme. og pizza blir best hvis det steikes på rist, og det funker ikke opp-ned:P Lenke til kommentar
Bruktbilen Skrevet 11. mai 2007 Del Skrevet 11. mai 2007 Fyllet og osten vil bli svidd, mens brødet vil bli seigt. Lenke til kommentar
Smirnoff Skrevet 11. mai 2007 Del Skrevet 11. mai 2007 Prøv gjerne og la oss få vite hvordan det gikk. Lenke til kommentar
Gjest Slettes-xwByZdFZ Skrevet 11. mai 2007 Del Skrevet 11. mai 2007 (endret) La han holde på, han skjønner nok at han er på bærtur når han ser glovarmt pizzafyll falle i saktefilm mot skrittet sitt. Endret 11. mai 2007 av Slettet-xwByZdFZ Lenke til kommentar
Mevon Skrevet 11. mai 2007 Del Skrevet 11. mai 2007 Hva med å stappe hele driten i miksmastern og steke den i panna som pytt i panne? 8592656[/snapback] Eller hva med pizza-milkshake? Pizza, vaniljeis, melk og oppi miksmasteren med det. Nam. Lenke til kommentar
Bruktbilen Skrevet 11. mai 2007 Del Skrevet 11. mai 2007 pizza, vaniljeis, og melk er jo godt alene, så da må jo de blandet sammen være 3x så godt! Lenke til kommentar
Brian Skrevet 11. mai 2007 Del Skrevet 11. mai 2007 Stek pizzaen som vanlig og snu den opp ned på tallerkenen, og voila, så har du oppned pizza. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg