Gå til innhold

iPod er livsfarlig


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
se hva jeg fant på nettet http://www.na24.no/naeringsliv/article1039999.ece her står det at der er livsfarlig med iPod. eid ass :p  holder med til Craeative ass :thumbup:.

 

syns iPod er nesten det samme som merke klær, vis de kule folka har det så må de andre ha det. ja ja det fikk vi noe å le av

8591838[/snapback]

hahahah :rofl:

Apple gets PWND! :ph34r:

 

EDIT: Creative er elskbart :love:

Endret av WheelMan_92
Lenke til kommentar

Vær så snill, ikke mer iPod-debatt her. iPod er ikke en direkte dårlig spiller, den er bare skrytt opp i skyene fordi, tja, "mote" ble plutselig gjeldende blant elektronikk.

 

Hadde NA24 ikke hatt samme holdning som halvparten av ikke-iPod-eiere her, hadde de nevnt at det kun var iPod som faktisk ble testet, men at dette også vil være gjeldende for andre MP3-spillere, og faktisk med veldig mange andre elektriske apparater. Antagelig er det ikke noe nytt, man har da lenge vært vant til å unngå mobilen i nærheten av pacemakere. Husk at dette også var veldig nærme, faren er i praksis like reell som alle kreftfarene som popper opp.

 

Selv er jeg lykkelig eier av en Creative-spiller, men føler ikke noe behov for å plukke på fornøyde eiere av iPod (heller informere fremtidige kjøpere), selv om det unektelig er artig når Apple får en spark i baken for noe de burde gjort noe med for lenge siden. Men det gjelder flere store selskaper som f.eks. produserer programvare med dårlig feilsjekking. :)

 

 

(Og det skal også nevnes at for mange er iPod synonymt med MP3-spiller, noe som har rot i statene, hvor markedsandelen for iPod er svært stor).

Endret av Dradd
Lenke til kommentar

At elektronikk forstyrrer pacemakere er ikkje akkuratt nytt stoff. Ein iPod, samt mange, mange andre ting forstyrrer elektronikken i pacemakere. Dette er kun for å skapa ein nyhet, hadde det stått "skjermkort er livsfarlige" hadde det ikkje vert så interesangt for alle. Her utnytter man egentlig apple, eller iPod sin markedsverdi til noko negativ; -for å få fleire leserar. Og "livsfarlig" er jo å ta for hardt i. Ja; farlig. Men kun for de 1-2% som bruker pacemakere. Og de færreste av de har faktsik ein iPod.

 

iPod er eit bra produkt, og i siste generasjon har faktisk lydkvaliteten blitt betraktlig bedre. Noko som gjere savnet av min gamle Creative touch! mindre. End of diskusjon! :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...