Gå til innhold

Compal m/Santa Rosa (LES 1.POST!)


Har din Compal vært inne til reperasjon?  

185 stemmer

  1. 1. Har din IFL90(+) vært på reperasjon?

    • Ja
      31
    • Nei
      62
    • Har ikke IFL90(+)
      92
  2. 2. Har din IFT100 vært inne til reperasjon?

    • Ja
      9
    • Nei
      14
    • Har ikke IFT100
      162


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Bestilte min IFL90 med eget design den 09.06.2007 23:48:43, og det står fortsatt at den er under behandling.. burde det ikke skje noe snart?

 

IFL90 (og IFL91) BEGYNNER utsendelsen av denne uken opplyste Multicom. Det betyr jo derimot ikke at alle vil få tilsendt før helga, de fleste må nok vente til uka. Men sjangsene burde være store for at du har PCen i hendene dine i løpet av neste uke...

 

 

For de som venter på neste parti av IFL90+ så er det fortsatt ca. 10 dager igjen.

 

- Amund

Lenke til kommentar

Ok, takker for kjapt svar amundsf.

 

Har også som fortalt bestilt eget design (Biohazard designet som er avbildet på multicom.no) og lurer på kvaliteten her. Vil jeg slippe unna Multicom klistremerket? Dersom det ikke blir satt på, vil det ikke være en liten grop der det klistremerket skal være? Noen tidligere erfaringer på multicom sine printer? Takk på forhånd :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Grafikkytelsen er det ingenting å utsette på. Den kjørte Rome: Totalt War med 1680x1050x32 på nesten alt med max. Dette var deilig :love:

Endret av Slettet+56132
Lenke til kommentar
jeg vet ikke det, jeg trenger å bli overbevist. Jeg er mest skeptisk til design og byggekvalitet, spesielt det første

8922303[/snapback]

Jau, det er vel det eneste negative jeg kan si om maskinen også. Designet syns jeg er ok nok, iallefall når PCen er lukket. Men i åpnet form er det ikke mye å skryte av. Jeg får ikke en følelse av eksklusivitet av den. Den føles billig. Den siter sånn temmelig bra skrudd sammen, men rett ved de touch-sensitive knappene er hele pcen litt vel for bøyelig for min smak. Nå er heldigvis faktisk dette et område som du aldri er borti uansett.

 

Den har heller ikke noe feste, som vil si at det å åpne lokket er litt mer tungvindt enn hvis du hadde hatt et skikkelig festepunkt for fingrene. Forvent en del fingertrykk på den blanke overflaten (De synes veldig godt)

 

Jeg er fremdeles fornøyd med kjøpet tho. Ingen PCer er perfekte, og med Compal IFL90+ får man en enorm kraftpakke med bra batteri til lav penge. Besparelsene går på utseendet, men det er til å leve med. Den er jo ikke stygg, bare ikke fullt så pen :)

 

Har testet en times spilling på den nå. Viftestøyen er merkbart liten. Jeg tror ikke det ville vært et problem om vifta gikk for fullt under forelesninger, den er faktisk utrolig stille i forhold til andre jeg har hørt. Den blir ikke ubehagelig varm, hverken på fanget eller for håndleddene.

 

Og jeg bare elsker mute-"knappen", eller, det berøringsfølsomme området hvor man trykker for å mute. Veldig deilig følelse. Men jeg savner dedikert volumkontroller, helst volumhjul.

 

Edit: Og angående laptopvideo2go kan jeg trygt anbefale drivere derifra. Min durer som bare juling på den jeg linket til tidligere.

Endret av Blib
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...