Gå til innhold

Zepto Znote 6625/6224 (SSD, Santa Rosa, 8600M GT)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har nå lest enda mer rundt om kring, og funnet ut at Zepto og Compalen har samme produsent!!

 

Det må jo bety at de har like god kvalitet begge, og det er jo lovende..

Mange likheter mellom IFL90 og 6625 nå, men prisen er som sagt noe dyrere på 6625...

 

Kilde: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=60041 .. se under "Where to find".. :D

 

Edit: kilden

Endret av Zulboom
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Jeg mener å huske å ha lest at Compal (delvis) lager Zeptoene. Se på Zepto's hjemmesider, der finner du IFL90 bare med lavere oppløsning og Znote navn. ;)

Lenke til kommentar
Det må jo bety at de har like god kvalitet begge, og det er jo lovende..

8859952[/snapback]

 

Ikke nødvendigvis. Når en laptop-"produsent" setter en maskin i produksjon hos den virkelige produsenten, som når Zepto får maskinene sine laget på Compal-fabrikken, får fabrikken ganske grundige spesifikasjoner på hvordan maskinene skal lages, ned til hver minste lille komponent på hovedkortet. Det er disse spesifikasjonene som setter krav til kvaliteten (noe som igjen reflekteres i prisen), og to maskiner av ulikt merke vil nødvendigvis ha ulik kvalitet selv om de er produsert ved samme fabrikk.

 

Ett eksempel er maskiner fra HP og maskiner fra Lenovo. Begge disse produseres av Quanta (verdens største bærbar-produsent, Compal er nest størst), og uten å si noe negativt om HP, vet en hver som har vært borti både HP-maskiner og Thinkpad-maskiner at Thinkpad ligger i en helt annen klasse kvalitetsmessig.

 

Jeg mener å huske å ha lest at Compal (delvis) lager Zeptoene. Se på Zepto's hjemmesider, der finner du IFL90 bare med lavere oppløsning og Znote navn. ;)

8860009[/snapback]

 

dette har ikke nødvendigvis noen sammenheng. Dette kommer av at Zepto kjøper inn IFL90 og setter sitt eget navn på dem. 6625, 6615, og andre Zepto-maskiner behøver ikke av den grunn å komme fra samme fabrikk.

Endret av ventle
Lenke til kommentar

6224/6625 er IKKE produsert av Compal!

 

Som ventle sier: Den linken som det ble linka til der sier bare Zepto selger Compal maskiner, ikke at alle Zepto-maskinene blir laget av Compal.

 

Jeg er _nesten_ villig til å fore livet mitt på at Compal ikke har produsert 6224/6625!

 

Og forresten ventle: Jeg tror ikke zepto får laget noen PCer på bestilling. Mitt inntrykk i alle fall. 6224/6625 er nok bare noen whitebox modeller av en annen produsent. Tror samtlige PCer hos Zepto er whitebox varianter, men har ingenting å underbygge dette med da.

 

 

Forøvrig har jeg også et eller annet sted sett hvilken produsent som produserte 6224/6625, men det var seint ei natt, så jeg var lur nok til å ikke skrive det ned ;P *se om jeg finner det*

 

EDIT: Med whiteboxmodeller mener jeg ikke den vanlige deff. med at leveres med skjerm/chassi/hk, men at det er modeller som produsent selv velger hvordan skal bli og så selger den ikke ferdig bygd til utsalg som zepto og multicom.

 

- Amund

Endret av amundsf
Lenke til kommentar
noen som vet om zepto dk motokk maskinene på onsdagen som var? og om eventuelt netshop fikk dem før helga?

8880385[/snapback]

 

Jeg snakka med Netshop fredag da jeg endra konfigurasjonen nok en gang... Da sa han at DK hadde fått inn onsdag, men at han ikke hadde noe oversikt over i hvilken rekkefølge barebookene ble sendt til andre land. Det tidligste de kunne komme til Norge var fredagen, men han visste ikke om de hadde fått.

 

Kanskje noen har et påskudd til å ringe i dag?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...