Gå til innhold

Zepto Znote 6625/6224 (SSD, Santa Rosa, 8600M GT)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Alternativt 6224W 14" pcen :)

8737939[/snapback]

 

Ja, de kommer jo sikkert like seint, den og Asus'en. Så på den ene siden bedre skjermkort og på den andre siden pianolakk og mindre vekt.

 

Tror jeg lar ordren stå inntil videre og fintenker litt mere.

Lenke til kommentar

Da ble det bare 400,- i forskjell (IFL 90+ og 6224), og da går jeg nok for 14" i stedet :) Blir uten 1GB med turbominne da men :\ Styrer uansett hvilke programmer jeg vil ha i "hurtiglastning" selv.

 

Men at de ikke har webcam er feil tror jeg Odovacer, "Med 1,3 Mega piksel webcam", står det under multimedia..

Lenke til kommentar
Nei, jeg har nok ikke det. Det er en feil på netshop sine sider. Hvis du sjekker Zepto.dk sine sider står den oppført uten webcam. Netshop har bare tatt Copy-paste på den danske siden for 6625 for å så forandre litt. Dessverre.

8738262[/snapback]

 

 

var inne og skjekket på netshop sine sider nå hvis det er en feil burde ikke den ha blitt rettet nå? står der at 6224w har 1.3 mega pixel kamera... under multimedia her er linken direkte

 

http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...aspx?plid=49124

Lenke til kommentar

hmmm en av de små grunnene for min bestilling av 6224w var at den hadde kamera innebygget ... hva slags krav kan man eventuelt da stille til netshop siden dette er da tydlig missvisende og det skal ikke være vår jobb og gå skjekkes andre nettsider for en komplett beskrivelse av produktet...

Lenke til kommentar

De har sikkert skrevet et eller annet sted på siden at de "tar forbehold om skrivefeil osv."

 

Men det du da vel har rett på er å få dekket alle kostnder, dvs. ettersom varen ikke er sendt deg enda kan du avbestille. Ikke noe mer.

 

Sånn som jeg ser det da.

 

- Amund

Endret av amundsf
Lenke til kommentar
Snakket akkurat med netshop, og de sa at de regner med å få inn delene i neste uke, for å så kunne sende ut pcer fra slutten av neste uke og utover :) (men dette gjelder kun 6224W så vidt jeg forstod)

8747715[/snapback]

 

Fikk samme svar i dag, men fikk også nok en gang beskjed om og ringe tilbake i løpet av neste uke for og kunne verifisere det så da får man bare smøre seg med tolmodighet og håpe...

Lenke til kommentar

Gode nyheter! Snakka nettop med netshop, de sa at delene blir sendt ifra danmark neste uke, og alle som har bestilt så langt får pcen tilsendt med en gang etter at den er bygd ferdig ettersom de har bestilt flere enn hva de har solgt. da gjenstår det vel 1-2uker før jeg får den forhåpentligvis :)

 

Edit: Dette gjelder 6625WD! :)

Endret av zeeq
Lenke til kommentar

Har fått svar anngående hastigheten på minnet (800Mhz vs 667Mhz). Santa Rosa har ikke støtte for mer enn 667Mhz (Hm.. Det var det vel ingen som visste :p ) Men grunnen til at de satt opp konfigureringen med kun 800Mhz var at det var en ordre fra Zepto.dk. En annen ting er at 800Mhz brikkene har litt lavere memory latency (eller hva det nå enn var), noe som utgjør en bitteliten forskjell, men vi vil sannsynligvis ikke legge merke til noen forskjell mellom 800Mhz og 667Mhz.

 

Så vidt jeg forsto det så blir denne informasjonen lagt ut på nettsidene når de er ferdige med å oppgradere/pusse opp siden.

 

Ellers til dere som har bestilt med 800Mhz brikker, så er det bare å kontakte netshop senere (ikke i dag i og med at siden er nede, noe som vil føre til at de ikke har full tilgang til den informasjonen de trenger).

Endret av Odovacer
Lenke til kommentar
En annen ting er at 800Mhz brikkene er litt raskere på memory latency (eller hva det nå enn var), noe som utgjør en bitteliten forskjell, men vi vil sannsynligvis ikke legge merke til noen forskjell mellom 800Mhz og 667Mhz.

8749003[/snapback]

 

har ikke 667 Mhz-brikker lavere latency enn 800?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...