Gå til innhold

Zepto Znote 6625/6224 (SSD, Santa Rosa, 8600M GT)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er ikke bare Wiki som sier 667Mhz. Her og her (PDF, side 63) og her ifra Intel selv...

8727118[/snapback]

Jeg kan også legge til at så og si hele notebookreview.com virker til å være overbevist om at det bare er 667mhz på ram'en som er støttet av santa rosa. Og på det forumet "kryr" det av forhandlere også...

 

Men skulle dette være feil er det jo bare strålende :D

 

Men virker noe rart at intel ikke har fått frem dette i så fall når "hele verden" virker til å tro at ram'en ikke støtter mer enn 667 mhz.

 

- Amund

Endret av amundsf
Lenke til kommentar

Forskjellen 2.0 til 2.2 er helt minimal, du kan merke litt i decoding\pakking men ellers svært liten forskjell, ingenting som rettferdiggjør prisforskjellen. En må også regne med å ofre litt batterilevetid og i noen tilfeller få mer støy om en velger kjappere cpu. Forskjellen mellom 1.8 og 2.0 er større siden det på disse i tillegg er en forskjell i cache, men selv der er det lite merkbart. Oblivion er vell egentlig det eneste spillet jeg vet om hvor en kan få merkbar forskjell mellom slike prosessorer.

 

Angående 667 MHz-støtte så er det bare å se på sidene til intel selv, de sier 667 MHz, og de burde jo vite det de som lager brikkesettene. Santa Rosa har ikke støtte for 800 MHz-minne. Mulig du kan sette i brikkene, men de vil kjøre på 667 MHz så det er bortkastede penger.

Lenke til kommentar
Forskjellen mellom 1.8 og 2.0 er større siden det på disse i tillegg er en forskjell i cache, men selv der er det lite merkbart.

 

Det skal vel her også legges til at prisforskjellen på T7100 og T7300 er langt mindre, enn prisforskjellen på T300 og T7500. Dette som et tilleggsargument til det du sier...

 

Mulig du kan sette i brikkene

 

Det vet jeg strengt tatt ikke, men jeg vil vel anta at de vil passe rent fysisk ja? Bare at de uansett kun vil kjøre på 667 mhz.......

 

- Amund

Lenke til kommentar
Ved sterkt sollys er faktisk "glare" skjerm bedre en matt skjerm. Man sitter ikke slik at solen reflekteres, men en matt skjerm blir alltid nesten helt borte i sterkt sollys ute.

8723203[/snapback]

 

i sterkt sollys er det likegyldig om skjermen er matt eller blank. Det som teller er lysstyrke, som ikke har noen direkte sammenheng med matt eller blank skjerm, men de fleste nyere skjermer med bedre lysstyrke har blank overflate. Det finnes imidlertid unntak, som enkelte FSC lifebook og IBM/Lenovo Thinkpad som har både matt skjerm og svært god lysstyrke.

8723681[/snapback]

Det er ikke helt likegyldig, fordi en skjerm med blank overflate forsterker skjermbildet. En blank skjermflate vil la bildet bak synes lettere enn en matt i sterkt lys. En matt trenger sterkere lysstyrke for å synes like godt.

Lenke til kommentar
Bare det at de ikke har mottatt alle delene de trenger fra danmark, og at de derfor ikke vil gi noen endelig dato ennå. Det kan være at de utsetter datoen for lenge på forhånd, for å så levere tidligere, men det er kanskje bare ønsketenkning fra min side

 

Jo, fristen er satt lenger frem enn det de forventer:

 

Zepto.uk på notebookreviewforumet 22/05/2007:

 

I can tell you we have had a delay with the manufacturer of the intergrated webcam. We have subsequently bumped up the delivery time significantly on the websites.We dont expect it to take this amount of time but felt it was a better course of action rather than adding say 1 or 2 days. We are trying to get a first batch sent out to satisfy the customers who placed the first orders (inc petrov) .We will have an update in the morning and let the forum know

 

Etter det har det vært stille.

 

- Amund

Endret av amundsf
Lenke til kommentar
Det er ikke helt likegyldig, fordi en skjerm med blank overflate forsterker skjermbildet. En blank skjermflate vil la bildet bak synes lettere enn en matt i sterkt lys. En matt trenger sterkere lysstyrke for å synes like godt.

8730113[/snapback]

 

både matte og blanke belegg er passive, dermed er det vel mer snakk om at en matt overflate demper styrken enn att en blank overflate forsterker den... uansett, hvis du måler lysstyrken foran skjermen, etter at skjermlyset har passert det matte eller blanke belegget, så er det likegyldig om skjermen er matt eller blank så lenge lysstyrken er den samme på dette punktet. Derimot vil en blank skjerm være mer lyssterk enn en matt skjerm hvis lysrøret på baksiden har samme styrke.

Lenke til kommentar
Har ikke Zepto kommet med noen uttalelser ang. forsinkelsen? :ermm:

8729977[/snapback]

 

 

Snakket med netshop nå nettop angående min lille deilig...nydlige.....ikke ankommende 6224w skulle ringe tilbake på fredag for og prøve og få en mer eksakt dato, men foreløpig så er det fordi ikke alt heller var kommet inn i danmark og vi lå visst litt etter de også, sier ifra hva de sier på fredag vi får håpe at vi får en bekreftet dato før det

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...