Cowboystrekk Skrevet 8. mai 2007 Del Skrevet 8. mai 2007 Etter å ha reagert med kvalme og avsky de første gangene jeg ble introdusert for den knusktørre italieneren med en svak eim av spy, har jeg nå etter flere år blitt mer og mer glad i den, bruker den nå blant annet på pasta, pizza, blomkålsuppe, ostesmørbrød, lasagne osv. Bare litt synd den er så dyr, var å kjøpte meg en 200 grams forleden (hvorav mye var uspiselig skorpe) til den nette sum av 53 kroner. Flere enn meg som har blitt hekta? Hvilken type synes dere er best? Kastet såkalrt embalasjen på den siste jeg kjøpte, men har tidligere prøv den i ostedisken på ica og mega (begge var gode) og i pulverform på boks (aldri mer!). Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 8. mai 2007 Del Skrevet 8. mai 2007 Det lukter en fin blanding av bæsj og oppkast, så jeg klarer ikke ha det på maten uansett hvor godt det sies å være. Lenke til kommentar
Trynemjoel Skrevet 8. mai 2007 Del Skrevet 8. mai 2007 Jeg liker det på alt-mulig-salatene jeg har iblandt, med kylling, bacon, tomater, paprika, isbergsalat osv osv. Men jeg har det ikke på andre matsorter en det. Men kanskje jeg skal prøve det på pasta e.l. Kan ikke si lukten plager stort, og kan ikke si jeg kjenner den igjen i beskrivelsen til Bitex, selv om den er spesiell Lenke til kommentar
Cowboystrekk Skrevet 8. mai 2007 Forfatter Del Skrevet 8. mai 2007 Det lukter en fin blanding av bæsj og oppkast, så jeg klarer ikke ha det på maten uansett hvor godt det sies å være. 8565585[/snapback] Har du prøvd da? Eller ble du forhindret av lukta? Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 8. mai 2007 Del Skrevet 8. mai 2007 Det er så digg. Pasta med et lass med parmesan er himmelskt. Lenke til kommentar
Cowboystrekk Skrevet 8. mai 2007 Forfatter Del Skrevet 8. mai 2007 Det er så digg. Pasta med et lass med parmesan er himmelskt. 8568528[/snapback] Jepp, vet ikke helt hva det er, men pasta blir myyyye bedre Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 8. mai 2007 Del Skrevet 8. mai 2007 Det er så digg. Pasta med et lass med parmesan er himmelskt. 8568528[/snapback] Jepp, vet ikke helt hva det er, men pasta blir myyyye bedre 8568867[/snapback] Definitivt. Men pasta med pesto og parmesan ble litt kræsj fant jeg ut. Men ellers går det stort sett til all pasta! Lenke til kommentar
Zlatzman Skrevet 8. mai 2007 Del Skrevet 8. mai 2007 Jeg bruker litt parmesan i ferier, da mest på pasta, men innimellom også på pizza. Her på hybelen blir det lite av det, da jeg ikke gidder kjøpe inn så mye forskjellig. Parmesan på boks lukter ganske mye verre enn skikkelig parmesan har jeg merket, det smaker verre også. Lenke til kommentar
SSSø Skrevet 9. mai 2007 Del Skrevet 9. mai 2007 Ja, det er godt ja. Men hold dere unna Synnøve sin, den smaker ingenting. Lenke til kommentar
macciato Skrevet 9. mai 2007 Del Skrevet 9. mai 2007 Parmesan på Spaghetti og kjøttdeig nam! Lenke til kommentar
krihalie Skrevet 9. mai 2007 Del Skrevet 9. mai 2007 Parmesan på Spaghetti og kjøttdeig nam! 8571530[/snapback] Så enig, så enig! Lenke til kommentar
Cowboystrekk Skrevet 9. mai 2007 Forfatter Del Skrevet 9. mai 2007 Ja, det er godt ja. Men hold dere unna Synnøve sin, den smaker ingenting. 8570529[/snapback] Har ikke smakt den, men har på følelsen at den nok ikke blir like god som ekte, importert vare nei Lenke til kommentar
Neophus Skrevet 9. mai 2007 Del Skrevet 9. mai 2007 Parmesan er ostegull <3 Bruker den på mer eller mindre alt det er mulig, uten å ødelegge smaken. Har ikke prøvd noen fra ostedisker enda, holder meg til de stykkene man får i ostehylla, zanetti parmegiano reggiano, syns den med grønn fargepryd er best. Parmesan på boks kunne aldri falt meg inn å prøve - ost generelt sett på boks. Lenke til kommentar
Krankemot Skrevet 9. mai 2007 Del Skrevet 9. mai 2007 Parmasan i salaten med ristede pinjekjerner og noe eddik greier er kjempegodt Lenke til kommentar
Cowboystrekk Skrevet 9. mai 2007 Forfatter Del Skrevet 9. mai 2007 Parmasan i salaten med ristede pinjekjerner og noe eddik greier er kjempegodt 8572243[/snapback] Den må jeg prøve! Lenke til kommentar
Spritfire Skrevet 9. mai 2007 Del Skrevet 9. mai 2007 (endret) Definitivt. Men pasta med pesto og parmesan ble litt kræsj fant jeg ut. Men ellers går det stort sett til all pasta! Kan jo fortelle deg at ordentlig pesto skal det være parmesan i Er ikke sikker på om det er parmesan i de pestoene du får kjøpt på butikken, men du kan jo prøve og lese på de engang så finner du altids ut! Endret 9. mai 2007 av Spritfire Lenke til kommentar
Kasp Skrevet 10. mai 2007 Del Skrevet 10. mai 2007 Likte ikke parmesan så mye før, men for et par år siden var jeg på et vinhus i Italia. Rett ved inngangen fikk man et par, små glass vin og ved siden av sto det en diger bolle med helt fersk parmesan. For å si det sånn, etter den turen ble jeg frelst! Lenke til kommentar
Neophus Skrevet 10. mai 2007 Del Skrevet 10. mai 2007 http://www.recipezaar.com/14784 Pesto av soltørkede tomater - Prøv dere på denne, med litt ekstra parmesan. Kommer til å bli årets smaksopplevelse! Lenke til kommentar
Cowboystrekk Skrevet 18. juni 2007 Forfatter Del Skrevet 18. juni 2007 Prøvde nylig "nyheten" fra big one (husker ikke navnet i farta): bare ost, deriblant parmesan som topping, tok litt hardt i og hadde på en god del ekstra, ble faktisk skikkelig godt, anbefales! Lenke til kommentar
Zlatzman Skrevet 18. juni 2007 Del Skrevet 18. juni 2007 Prøvde nylig "nyheten" fra big one (husker ikke navnet i farta): bare ost, deriblant parmesan som topping, tok litt hardt i og hadde på en god del ekstra, ble faktisk skikkelig godt, anbefales! 8887074[/snapback] Synes ikke den pizzaen er så dum jeg heller, men så toppet jeg den med chorizo. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå