Gå til innhold

Bare jeg som har blitt hekta på parmesan?


Anbefalte innlegg

Etter å ha reagert med kvalme og avsky de første gangene jeg ble introdusert for den knusktørre italieneren med en svak eim av spy, har jeg nå etter flere år blitt mer og mer glad i den, bruker den nå blant annet på pasta, pizza, blomkålsuppe, ostesmørbrød, lasagne osv. Bare litt synd den er så dyr, var å kjøpte meg en 200 grams forleden (hvorav mye var uspiselig skorpe) til den nette sum av 53 kroner. Flere enn meg som har blitt hekta? Hvilken type synes dere er best? Kastet såkalrt embalasjen på den siste jeg kjøpte, men har tidligere prøv den i ostedisken på ica og mega (begge var gode) og i pulverform på boks (aldri mer!).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg liker det på alt-mulig-salatene jeg har iblandt, med kylling, bacon, tomater, paprika, isbergsalat osv osv. Men jeg har det ikke på andre matsorter en det. Men kanskje jeg skal prøve det på pasta e.l.

 

Kan ikke si lukten plager stort, og kan ikke si jeg kjenner den igjen i beskrivelsen til Bitex, selv om den er spesiell :)

Lenke til kommentar

Jeg bruker litt parmesan i ferier, da mest på pasta, men innimellom også på pizza.

 

Her på hybelen blir det lite av det, da jeg ikke gidder kjøpe inn så mye forskjellig.

 

Parmesan på boks lukter ganske mye verre enn skikkelig parmesan har jeg merket, det smaker verre også.

Lenke til kommentar

Parmesan er ostegull <3

Bruker den på mer eller mindre alt det er mulig, uten å ødelegge smaken.

Har ikke prøvd noen fra ostedisker enda, holder meg til de stykkene man får i ostehylla, zanetti parmegiano reggiano, syns den med grønn fargepryd er best. Parmesan på boks kunne aldri falt meg inn å prøve - ost generelt sett på boks. :p

Lenke til kommentar
Definitivt. Men pasta med pesto og parmesan ble litt kræsj fant jeg ut. Men ellers går det stort sett til all pasta!

 

Kan jo fortelle deg at ordentlig pesto skal det være parmesan i ;)

 

Er ikke sikker på om det er parmesan i de pestoene du får kjøpt på butikken, men du kan jo prøve og lese på de engang så finner du altids ut!

Endret av Spritfire
Lenke til kommentar

Likte ikke parmesan så mye før, men for et par år siden var jeg på et vinhus i Italia. Rett ved inngangen fikk man et par, små glass vin og ved siden av sto det en diger bolle med helt fersk parmesan. For å si det sånn, etter den turen ble jeg frelst!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Prøvde nylig "nyheten" fra big one (husker ikke navnet i farta): bare ost, deriblant parmesan som topping, tok litt hardt i og hadde på en god del ekstra, ble faktisk skikkelig godt, anbefales!

8887074[/snapback]

Synes ikke den pizzaen er så dum jeg heller, men så toppet jeg den med chorizo.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...