Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

hva er kjørecomputer?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjørecomputer er en kjekk sak som sier fra hvor lenge du kan kjøre før tanken er tom,gjennomsnittsforbruk,grader og gjennomsnittshastighet.det kan jo selvsagt variere fra merke til merke men det er stort sett de tinga.

Multifunksjonsratt er som regel at du kan styre cd spilleren derfra.volum,sporvalg og radiokanaler og slike ting.og gjerne hvis det er cruisecontrol så er knappene på rattet..

Takrails er rails på taket så du kan sette på f.eks skiboks og slike ting.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-fsaSP0zV

Kjørecomputeren er koblet til bensinnivåmåler, bensingjennomstrømningsmåler, hastighetsmåler og andre sensorer, og beregner masse som de fleste av oss ikke er så veldig interessert i. Zafira har ikke Cruisecontrol på rattet, men du kan søke opp og ned, og justere volume opp og ned på radioen. Dette er std på Zafira når den kommer med original radio. Etter min mening er plasseringen av radioen så god i Zafire/Astra at dette ikke er nødvendig i disse bilene.

Takrails er en bøyle på hver side av taket, som går langs bilen. Du trenger tverrbøyler for å montere skiboks. Dette er også std på Zafira og Astra -G) stv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...