Gå til innhold

Dekryptere filer i winXP etter reinstallasjon?


RPA

Anbefalte innlegg

Har en katalog med en del filer jeg krypterte med krypteringsfunskjonen for NTFS.filsystemet og nå som jeg har reinstallert Windows etter bytte av hovedkort så klarer jeg ikke å få tilgang til disse filene uansett hvilke "permissions" jeg setter på dem. Har samme brukernavn og passord som da jeg krypterte. Har lest at det skal gå og dekryptere med en bruker som er "recovery agent" men finner ikke ut hvordan jeg lager en.

 

Bruker WinXP Pro... Er det noen som kan hjelpe meg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heh... krypteringsfunksjonen er faktisk lagt til nettopp pga. at folk IKKE skal få tilgang til de krypterte filene dersom noe slikt skjer.

 

tenk bare hvis arbeids-laptop'en din hadde blitt stjålet, med masse bedriftshemmeliger.. oi.. krypterte filer.. bare og reinstallere windowsxp så får jeg lese dem uansett?.. hadde vært bortkastet!

 

uansett om du bruker samme brukernavn/passord, så spiller det liten rolle, da krypteringsnøkkelen som blir generert aldri er identisk.

 

men for all del, brute force går jo, dersom du fikser no program som kan gjøre det for deg.. kan ta litt tid da, men jeg tror WinXP krypteringen består av en standard 128-bits 3DES eller RSA kryptering, så .. vel.. jo.. kan ta litt tid :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Ingen som vet hva jeg kan gjøre??? Jeg trenger seriøst noen av de krypterte filene...inneholder blant annet passordet til hjemmesia mi og en e-post addresse og sånt! Har prøvd og lete litt med :google: men fant ikke noe av betydning, bare at det kan gjøres men ikke hvordan...

 

Hjelp!!! :cry:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...