Gå til innhold

Ny DVD-ROM som er eller lett kan bli sonefri?


Anbefalte innlegg

Hej.

Min NEC DV-5700A (12x40x) har nå mindre og mindre lyst å samarbeide med meg, og etter to og et halvt års fint vennskap, har jeg lyst å få meg en bedre DVD-ROM. (Den gamle blir brukt som CD-ROM-erstatter på en eldre maskin her på bruket.)

 

Jeg vil ha en DVD-ROM som er sonefri.

Har hørt at Pioneer har noen DVD-ROM's man kan gjøre sonefri ved flytting/fjerning av en jumper. Stemmer dette, og i tilfelle; Hvilke modeller?

Ellers alle gode tips til gode DVD-ROM'er (som helst er sonefri når jeg kjøper dem, om dette er mulig, eller som kan gjøres sonefri ved ENKLE grep/flashinger) velkomne.

 

Ha en fin juleferie.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De fleste DVD-ROM'er kan lett gjøres sonefri'e, uansett om det ikke kan gjøres via jumper eller ikke.

 

Det blir sluppet cracka sonefri firmware versjoner for omtrent alt av DVD-ROM'er..

 

se på denne siden for alt du trenger: www.firmware-flash.com

dette er "The Firmware Page", som altså har flytta til ny url.

 

f.eks. for og gjøre din NEC 5700A sonefri, kan du lett laste ned og flashe med sonefri patcha firmware'n som kan lastes ned direkte herfra: http://forum.firmware-flash.com/dl_firmwar...download_id=123

 

Så mitt råd til deg er og se etter en DVD-ROM som du kunne tenkt deg og kjøpe, så sjekke den opp mot the firmware page sine tilgjengelige region-free patcha firmware versjoner.

 

Har forøvrig en NEC 5700B selv (12x), og har tenkt og gå til anskaffelse av en Pioneer slot-in spiller iallefall. Så slipper jeg tray mekanismen :)

Lenke til kommentar

Har pioner-106S jeg flasha den med en "fake" sak, og nå er den sonefri. Det gikk enkelt, men jeg var litt redd for at maskinen skulle restarte. Poenget var hva?, jeg spiller jo bare sone2...

 

Synes dessuten den bråler litt mye når den spinner på sitt verste, ellers er den fin, har også en maken en som er to år gammel eller mer. Har hørt at det finnes programmer som kan styre hastigheten på den, men det gidder ikke jeg å mase med

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...