Gå til innhold

Hva er gale med SPAR KJØP?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

tja, har vært innom på sparkjøp og kikket litt innimellom.. tror kanskje eg har ei t-skjorte og to derifra, men ikke mer. ikke det at det er noe galt med varene de selger, men eg klarer sjeldent å finne noe eg liker der. føler med andre ord at utvalget er svært sparsomt.

 

sist eg var der for å finne treningstøy fant eg en modell joggebukse... som det hang 40 like av bortover...

Lenke til kommentar

Jeg var innom sparkjøp her for ett par uker siden for å kjøpe morgenkåpe til sånn der kostyme ting, Og da bare så jeg meg litt rundt siden jeg først var der... og det første som slo meg var jo at man umulig kan selge noe så billig som de gjør der, og lønne produsentene anstendig (fabrikker i kina osv.) Det andre jeg la merke til var at det meste der ikke helt var min greie. Passform kan jeg ikke si noe om, da jeg ikke prøvde/kjøpte annet enn en 3 størrelser for stor morgenkåpe.

Lenke til kommentar

Når jeg ser i katalogene til Spar Kjøp ser alt veldig bra ut, og klærne er ikke så værst, men når jeg stikker innom er det helt umulig å finne noe! Dårlig kvalitet og stygge klær!

 

Mormor pleier ofte å kjøpe klær der, og hun er fornøyd, men så er det jo mest av det som jeg kaller "bestemor klær" de selger da.

 

Jeg forelsket meg en gang i et par finsko/sandaler for bare 79 kr. Bare synd jeg aldri somlet meg dit for å kjøpe de :(

Endret av moone
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

nei, hva er egentlig i veien med sparkjøp. det er da ikke i d heletatt harry å handle der. har jo allt. og vedder på at d er en kjempe butikk for dere som bor steder der d eneste alternativet er et litt småsuspekt sammvirkerlag. men om jeg hadde hatt valget så hadde jeg likevel vert litt skeptisk.

ok skal vere saklig. hvor stor sansynlighet er d for at en butikk som selger klær rett ved siden av blomster jord, har samme kvalitet som en helt vanlig klesbutikk, på ett helt vanlig kjøpesenter. og dessuten forstår jeg at d er mange som ikke har så veldig mye penger. men d å invistere pengene dine i klær fra sparkjøp, er nesten like bra som å rive dem opp. for klærene kommer uansett snart til også å bli rivd opp

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Var på shopping med noen venniner for noen dager siden..

på sartor faktisk.vi var overalt H&M,Cubus,Kappal OSV..

men da vi kom tilSpar kjøp nektet de plenti og gå inn..hvorfor?..

jo fordi det var pinlig..Hvorfor er det pinlig å gå på spar kjøp butikker..

Lenke til kommentar

Når det gjelder å handle i butikken og ikke rett fra katalogen, så er det utrolig lite utvalg i forhold til det som er i katalogen. Syntes også det er veldig rotete/vannskelig å finne det du leter etter.

 

Samboeren min kjøpte forresten 2 bukser der for en uke siden, brukt de et par ganger, og den ene har revna to steder, og på den andre har det detti av 2 knapper. Nå skal det nevnes at han er maks uheldig når det gjelder allting, men men..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...