Gå til innhold

Arve Opsahl er død (Kjent som bl.a Egon Olsen)


Anbefalte innlegg

arveopsahl.jpg

 

Artikler:

 

- Arve Opsahl er død

VG

Dagbladet

NRK

TV 2

 

- Andre artikler

Opsahl var en ener som artist

Sven Nordin: -Veldig trist

Harald Heide Steen Jr.: -Arve tok alt som en mann

Olsenbanden Jr.: Arve var en inspirasjon

 

Bilder

VG - Bildeserie

Dagbladet - Bildeserie

 

 

 

Sent i går kveld døde Arve Opsahl. Kjent fra både TV-serier og filmer. Men folk flest forbinder han nok med TV. Som blant andre Egon Olsen i Olsenbanden og Henry i Mot i Brøstet. Opsahl ble 85 år gammel.

 

Takk for alt Arve.

Endret av TSP
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette var leit, Arve Opsahl var ein av dei gode gamle norske skodespelarane. Av det han har vore med på er utan tvil Olsenbanden mine favorittar, har hatt så mykje moro med dei filmane. Han var og god i Mot i Brøstet (på den tida, i dag er ikkje MiB like bra).

 

Takk for alle dine planar Egon Olsen, kvil i fred. :(

Lenke til kommentar

Jeg har oppdatert førstepost med litt flere artikler for de som er interessert. Men først og fremst vil jeg si litt mer enn i sted.

 

Jeg husker når jeg var en 5-6 år, det var en fantastisk tid, men lørdagene var definitivt best. På lørdagskvelden slo en på NRK 1 for å se på Olsenbanden. Ingenting var som å legge seg på et teppe med godteri, et glass saft og chips. Det var en magisk tid, jeg kjente ikke Arve Opsahl, jeg var for liten. Jeg kjente kun Egon Olsen, for en fyr!

 

Senere oppdaget jeg Mot i Brøstet, like magisk. Det var ikke sjelden jeg spiste corn flakes i tillegg til å se på det. Henry var en artig fyr, han var definisjonen på artig, på moro. Jeg kjente ikke Arve Opsahl, jeg kjente bare Henry.

 

Først de siste 3-4 årene har jeg vel blitt kjent med Arve Opsahl på ordentlig, sett andre filmer og programmer han har vært med i, skjønt hvem han var og hvem han fortsatt vil være for meg.

 

Igjen; Tusen takk Arve, det var litt ekstra surt å få nyheten servert på min bursdag, for du har betydd mye for meg. Det jeg husker aller best fra mine barndomsår er deg.

 

Hvil i Fred Arve.

 

Preben.

Endret av TSP
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...