Gå til innhold

hva skal man drikke til trening?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hvorfor i huleste har du begynt med tilskudd av karbohydrater? Hvorfor spiser du ikke bare mer karbs gjennom kosten?

8498749[/snapback]

Enig der, karbohydrater er noe av det enkleste å få nok av.

 

Skjønner ikke hvorfor folk kjøper karbohydrat tilskudd.

Lenke til kommentar
Hvorfor i huleste har du begynt med tilskudd av karbohydrater? Hvorfor spiser du ikke bare mer karbs gjennom kosten?

8498749[/snapback]

 

 

Tilskudd

 

Dette har jeg forsøkt en liten stund nå(ca 1 uke)

Er dette bra?

 

Og nei... Har følt meg uvel etter trening før jeg begynte med det..

Endret av bjornegil
Lenke til kommentar
Hvorfor i huleste har du begynt med tilskudd av karbohydrater? Hvorfor spiser du ikke bare mer karbs gjennom kosten?

8498749[/snapback]

Enig der, karbohydrater er noe av det enkleste å få nok av.

 

Skjønner ikke hvorfor folk kjøper karbohydrat tilskudd.

8499019[/snapback]

Det koster jo minimalt da, men innholdet er stort sett bare drit. Riskaker og nøtter, mye bedre kilder for karb.

Lenke til kommentar
Ris, Pasta, Potet er topp  :)

8498777[/snapback]

 

Batismatiris vel og merke. De andre ristypene har mye lavere karbohydratinnhold, gjerne ned mellom 30-40%. Batismatisris ligger på noe over 75% hvis jeg husker rett.

8499054[/snapback]

Jepp hvor lavere det er, jo mer kan du spise. Når du er på deff, er iallefall det viktig :)

Lenke til kommentar
Ris, Pasta, Potet er topp  :)

8498777[/snapback]

 

Batismatiris vel og merke. De andre ristypene har mye lavere karbohydratinnhold, gjerne ned mellom 30-40%. Batismatisris ligger på noe over 75% hvis jeg husker rett.

8499054[/snapback]

 

Alle de vanlige ristypene har en karbohydratprosent fra 72-80% i tørr form.

 

Grøtris: 80%

Jasminris: 79.5%

Hurtigris: 78.4% (anbefales ikke pga. høyere GI)

Batismatiris: 76.8%

Naturris: 72.8%

 

http://www.matoppskrift.no/sider/karbo.asp?ID=R

Lenke til kommentar
Ris, Pasta, Potet er topp  :)

8498777[/snapback]

 

Batismatiris vel og merke. De andre ristypene har mye lavere karbohydratinnhold, gjerne ned mellom 30-40%. Batismatisris ligger på noe over 75% hvis jeg husker rett.

8499054[/snapback]

 

Alle de vanlige ristypene har en karbohydratprosent fra 72-80% i tørr form.

 

Grøtris: 80%

Jasminris: 79.5%

Hurtigris: 78.4% (anbefales ikke pga. høyere GI)

Batismatiris: 76.8%

Naturris: 72.8%

 

http://www.matoppskrift.no/sider/karbo.asp?ID=R

8511759[/snapback]

 

Da må jeg ha lest av feil på pakkene sist jeg var på butikken :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...