iqlizer Skrevet 9. juni 2008 Forfatter Del Skrevet 9. juni 2008 Har spist sukker-popcorn i Spania, det er noe av det verste jeg har smakt. Vi måtte faktisk legge hele posen ut på trappa utenfor leiligheten, fordi det stinka så jæklig. Haha, har opplevd noe lignendes i Spania jeg og.. vi hadde en form for farget popkorn som ikke luktet noe godt i det hele tatt.. Lenke til kommentar
Dødskalkunen Skrevet 9. juni 2008 Del Skrevet 9. juni 2008 Har spist sukker-popcorn i Spania, det er noe av det verste jeg har smakt. Vi måtte faktisk legge hele posen ut på trappa utenfor leiligheten, fordi det stinka så jæklig. Haha, har opplevd noe lignendes i Spania jeg og.. vi hadde en form for farget popkorn som ikke luktet noe godt i det hele tatt.. Vet ikke om jeg har spist det samme som dere gutter, men når jeg var i Disneyland Paris, spiste jeg en sukkerpopcorn som smakte heidundrande fantastisk. Den var riktignok ikke farget som du nevner Frewsen, men god var den. Lenke til kommentar
Noteknekk Skrevet 10. juni 2008 Del Skrevet 10. juni 2008 Før likte jeg ikke engang popcorn, men nå i de senere årene syns jeg det er veldig godt. Har kun prøvd salt og søtt popcorn, og syns egentlig begge deler er godt. På kino er det godt med mix, halvparten salt og halve søtt, mens hjemmekvelder er det bedre med kun salt. Lenke til kommentar
mitrus Skrevet 20. juli 2008 Del Skrevet 20. juli 2008 popcorn er nammenam. Salt da, søtt er ekkelt. Lenke til kommentar
Snublefot Skrevet 20. juli 2008 Del Skrevet 20. juli 2008 Popper i gryte, har ikke micro i den nye leiligheten. Funker floddis det Lenke til kommentar
Argument Skrevet 16. august 2008 Del Skrevet 16. august 2008 Jeg liker popkorn laget i gryte best (om man lager den riktig ). Mikropopkorn går helt greit av og til - "lenge leve latskap!". Dette gjør jeg for å få best mulig resultat og smak: Først skal gryta skal varmes skikkelig opp, slik at margarinen freser når du har det i. Jeg bruker Soft margarin siden det blir mye bedre smak enn bruk av soyaolje, matolje ol. Ha en solid mengde margarin i gryta når den er varm (veldig varm!), samtidig tar jeg ca 2 ts salt (hvis det er ei stor gryte) oppi. Margarinen smelter, og etter hvert vil det dannes et skumlag, som går vekk like fort som det kommer (ha god tålmodighet). Når skumlaget er borte og margarinen er på grensen til å "brunes", tilsetter jeg popkorn slik at det dekker bunnen av gryta. Ta på lokket (!) og lag sirkelformede bevegelser med gryta av og til for at det hele skal blandes ordentlig. Nå skal popkornet begynne å poppe etter hvert. Pass på å ha ei skål eller noe til å ha popkornet i, klart, slik at popkornet ikke blir for lenge i gryta etter at poppinga er ferdig. Fare for at popkornet blir svidd pgr. av den varme gryta, og det vil vi jo ikke ha Dermed har du utsøkt popkorn ferdig saltet! Jeg kjøpte popkorn med sukkersmak ved en feiltakelse en gang da jeg sto i kø til Eiffeltårnet. Jeg var skikkelig sulten på god, salt popkorn. Men jeg fikk meg en stygg overraskelse... Tenk å ødelegge så god og fin popkorn med sukker!? Lenke til kommentar
Krokanrull Skrevet 18. august 2008 Del Skrevet 18. august 2008 Går for mikropop'en, syns den smaker utrolig mye bedre enn ferdigpoppet i pose. Men min absolutte favoritt er Maaruds popkorn med smørsmak, denne fins kun på store dagligvareforetninger, har sett den på Meny og Coop obs! Løp og kjøp, alle popkorn-fans. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM Skrevet 19. august 2008 Del Skrevet 19. august 2008 Smør og salt må man ha, bare vokt dere for andre "spennende" pulver-dryss som finnes på ymse kinoer i det ganske land. Lenke til kommentar
Cpt Skrevet 25. august 2008 Del Skrevet 25. august 2008 Smør og salt funker fett Men har smakt popcorn med jordbær/blåttgodtersmalk/sitron osv osv osv, synes at popcornet blir ødelagt så fort det blir blandet med noe søtt. Lenke til kommentar
iqlizer Skrevet 13. oktober 2008 Forfatter Del Skrevet 13. oktober 2008 har funnet ut at den lokale kinoen her selger popkornkrydder. En boks med krydder koster omlag 40 kroner. Lenke til kommentar
Cpt Skrevet 13. oktober 2008 Del Skrevet 13. oktober 2008 Hva smaker det der krydderet? Har forresten nå i det siste puttet noen junior caramels også popcorn i munnen samtidig når jeg har vært på kino, den sjokolade/karamel smaken blandet med popcorn funker faktisk ganske bra. Lenke til kommentar
Dødskalkunen Skrevet 13. oktober 2008 Del Skrevet 13. oktober 2008 Har smørkrydder selv fra den lokale kinoen og det smaker ganske greit. Ikke fantastisk, men greit. Barbeque er fortsatt mitt favorittkrydder på popcorn. Lenke til kommentar
sxterbx Skrevet 15. januar 2009 Del Skrevet 15. januar 2009 Indian Popcorn Cheddar fra Esterella (sverige) er det beste, de hadde noe lignende i norge for en tid tilbake. Ellers er mikropopkorn en kunst i seg selv for å få det perfekt. (Kanskje på den tiden det siste inleggget her ble lagt inn ) Lenke til kommentar
iqlizer Skrevet 11. mars 2009 Forfatter Del Skrevet 11. mars 2009 Jeg syntes kinopopkorn blir litt tørt til tider. Mulig det har noe med at det har blitt lagret der i et par dager? Lenke til kommentar
DesertRose Skrevet 12. mars 2009 Del Skrevet 12. mars 2009 Pleier å spise micro popcorn...Synes den er god. Den beste er de gule på kinoen.... Skulle gjerne ha klart å kopiert den smaken hjemme. Lenke til kommentar
Turtlis Skrevet 12. mars 2009 Del Skrevet 12. mars 2009 Jeg elsker popcorn med smørsmak De har endelig fått det i butikkene nå. Lenke til kommentar
Fløyelsbøtte Skrevet 14. mars 2009 Del Skrevet 14. mars 2009 Ja, men desverre smaker den ikke som på kino Lenke til kommentar
Darthvulture Skrevet 23. april 2009 Del Skrevet 23. april 2009 smakte popcorn med sukker en gang i london, mest grufulle smaksopplevelsen jeg har hatt tror jeg. ble så skuffet :| Jeg pleier å ta enten å poppe dem selv eller med microbølgovn, det er forsåvidt det samme, men jeg salter dem mye og koker opp smør selv og hiver oppå. Da blir det good;) men popcorn MÅ ha salt, ikke sukker! Lenke til kommentar
Pokey Skrevet 29. april 2009 Del Skrevet 29. april 2009 BBQ-krydderet de selger på kinoen er sykt digg. Jeg bruker en OBH-Nordica: Big Popper når jeg popper popcorn. Når er det jeg skal ha i smøret? Istedet for olje? Jeg aner ikke noe om dette og vil helst ikke fiks-fakse med familiens popcornmaskin. Lenke til kommentar
Darthvulture Skrevet 3. mai 2009 Del Skrevet 3. mai 2009 jeg anbefaler deg, ta på olje på popperen, og når du er ferdig med å poppe heller du på smøret som du har koket ved siden av Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå