iqlizer Skrevet 26. april 2007 Del Skrevet 26. april 2007 Hei ! Lurer på hva dere mener om popcorn. Fra mikrobølgeovn popcorn, slik du steker selv og popcorn maskin. Noen gode eller dårlige erfaringer? Syntes personlig den beste popcornen er på kinoen. Hvis det er noen som vet om andre ting du kan ha oppi/vedsiden av popcornet så skriv det her! Evt en oppskrift. Lenke til kommentar
Dataprob Skrevet 26. april 2007 Del Skrevet 26. april 2007 gul?.. finns det blå? jeg er mer sugen på blå nei, helt enig. kino popcorn er best. men hvorfor? Lenke til kommentar
Spritfire Skrevet 26. april 2007 Del Skrevet 26. april 2007 Er nok fordi det er desto mere smør på det, og smør smaker egentlig ganske godt! Lenke til kommentar
iqlizer Skrevet 27. april 2007 Forfatter Del Skrevet 27. april 2007 (endret) Noen som har prøvd pepper og sitron på popcorn? isåfall høres det spennendes ut Lemon Pepper and Parmesan Popcorn 6 cups popped popcorn 2 tablespoons butter or margarine 3 tablespoons grated Parmesan cheese 1 1/2 teaspoons lemon pepper Heat oven to 350° F. Place popcorn in a 9 x 13-inch baking pan that has been lined with foil; set aside. Place butter in small bowl and microwave about 20 seconds or until melted. Pour butter over popcorn and toss to coat. Sprinkle Parmesan cheese and lemon pepper over popcorn and toss again. Bake 7-10 minutes or until heated through. Toss again just before serving. Serve immediately or cool completely and store in an airtight container. link til noen oppskrifter Endret 27. april 2007 av iqliZer Lenke til kommentar
.sere Skrevet 27. april 2007 Del Skrevet 27. april 2007 Er vel bare å helde konditorfarge over for å få fargerik popkorn? Hvor usundt er det egentlig? Kan det sammenlignes med chips? Lenke til kommentar
Jooakim Skrevet 27. april 2007 Del Skrevet 27. april 2007 Jeg liker sånn bacon-snacks bedre enn popcorn - hvis jeg skal ha noe slikt på kinoen. :-) Men popcorn er konge til filmkvelder. Er det forresten mulig å skrive popkorn? Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 27. april 2007 Del Skrevet 27. april 2007 Popcorn med parmesan hørtes i grunn digg ut. Men popcorn med frukt og karamell greier finnes ikke godt imo. For øvrig er jeg enig i at popcorn du får på kino er det beste. Lenke til kommentar
darkness| Skrevet 27. april 2007 Del Skrevet 27. april 2007 Såvidt jeg har hørt så er popcorn sunnere enn vanlig chips. Forøvrig så pleier vi kjøpe en type popcorn med smør. Husker ikke hva den heter, den er sånn rød/brun-pakning på. Lenke til kommentar
^fmj Skrevet 27. april 2007 Del Skrevet 27. april 2007 Micro-pop er mye bedre enn selvlaget hvertfall og mye mer usunt. Kan ikke si at jeg er spesielt bevandret i popcorn-smaker, salt funker for meg. Lenke til kommentar
phax Skrevet 27. april 2007 Del Skrevet 27. april 2007 Det er vel noe smør, salt, krydder greier de har på kinoen som gir det den gule fargen og gode smaken. Som nevnt i en annen tråd så vurderer jeg teste bestille et par produkter fra det store utland. En av disse kanskje.. - Jolly Time Buttery Seasoning - Johnny's Popcorn Salt - Molly McButter Natural Butter Flavor Sprinkles Bestiller så snart jeg har kommet meg på plass en plass, er midt i flytting nå så.. Lenke til kommentar
Windkin Skrevet 28. april 2007 Del Skrevet 28. april 2007 Har i grunn aldri vert noe popcorn menneske, men skal jeg først kjøpe noe så må det være med smørsmak. Den Lemon Pepper and Parmesan Popcorn hørtes jo interessant ut da.. Lenke til kommentar
Dusken Skrevet 28. april 2007 Del Skrevet 28. april 2007 Synes all popcorn er kjempegodt. Men smør er bedre enn salt. Ofte drysser jeg litt sukker over, det smaker godt. Husker å ha smakt sukret popcorn i Disneyland, Paris. Veldig godt. Lenke til kommentar
iqlizer Skrevet 28. april 2007 Forfatter Del Skrevet 28. april 2007 Synes all popcorn er kjempegodt. Men smør er bedre enn salt. Ofte drysser jeg litt sukker over, det smaker godt. Husker å ha smakt sukret popcorn i Disneyland, Paris. Veldig godt. 8490042[/snapback] Hvordan de sukrer popcornet? Hiver de bare på sukker da? Lenke til kommentar
Dødskalkunen Skrevet 28. april 2007 Del Skrevet 28. april 2007 Synes all popcorn er kjempegodt. Men smør er bedre enn salt. Ofte drysser jeg litt sukker over, det smaker godt. Husker å ha smakt sukret popcorn i Disneyland, Paris. Veldig godt. 8490042[/snapback] Hvordan de sukrer popcornet? Hiver de bare på sukker da? 8490139[/snapback] Tror ikke de bare hiver på sukkeret, men den er iallefall enormt god. Noen som vet om denne kan fåes kjøpt i Norge? Lenke til kommentar
Admin'c Skrevet 28. april 2007 Del Skrevet 28. april 2007 spist rosa popkorn med kanelsmak, ikke noe spess godt og bombe, det kom fra usa Lenke til kommentar
iqlizer Skrevet 28. april 2007 Forfatter Del Skrevet 28. april 2007 spist rosa popkorn med kanelsmak, ikke noe spess godt og bombe, det kom fra usa 8490191[/snapback] Må testes hørtes spennende ut Lenke til kommentar
iqlizer Skrevet 28. april 2007 Forfatter Del Skrevet 28. april 2007 Cheesy Popcorn Preparation time: 10 minutes Baking time: 25 minutes 2 tablespoons garlic flavored or vegetable oil ½ cup popcorn kernels 1 tablespoon melted butter, optional 2 tablespoons nutritional yeast or brewer’s yeast (found at health food stores, adds a cheese-like flavor without the calories or fat) 1 teaspoon curry powder, optional In a large, heavy-bottomed pot (with a lid), place oil and about 3 popcorn kernels. Heat over medium-high heat until a kernel pops. Add remaining popcorn; cover. Once corn begins to pop, shake pot constantly over heat. When popping slows, remove pot from heat and transfer popcorn to a serving bowl. Pour butter over popcorn, if desired, and toss. Sprinkle yeast and curry powder, if desired, over popcorn and toss to distribute evenly. Serve immediately or store in an air-tight container. Lenke til kommentar
Akira Kurosawa Skrevet 28. april 2007 Del Skrevet 28. april 2007 (endret) Synes all popcorn er kjempegodt. Men smør er bedre enn salt. Ofte drysser jeg litt sukker over, det smaker godt. Husker å ha smakt sukret popcorn i Disneyland, Paris. Veldig godt. 8490042[/snapback] Prøvde det, det smakte dritgodt! Edit: Nå smakte det ikke så godt, begynner å bli kvalm. Endret 28. april 2007 av Akiro Curosawa Lenke til kommentar
SSSø Skrevet 28. april 2007 Del Skrevet 28. april 2007 Liker best honning-popcorn, ellers er det godt med mye smør. Grillkrydder (som ellers er så godt) passer forresten dårlig på popcorn. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå