Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Fortell om dine tryne-opplevelser på MC!


Anbefalte innlegg

Hadde en gammel tempo som gassen hadde hengt seg opp på,

dum som jeg var skulle jeg prøve en tur.

på begge sider av setet stakk det ut 2 bolter på ca 5cm.

starta opp dritten å steilte rundt med begge boltene som gravde seg inn i lårene. endte opp med 2 dype kjøttsår som var 15cm lang. klarte ikke å gå på 2 uker

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kom i 70 ned en lang nedoverbakke, og begynner å bremse ned til neste sving i god tid. Får en superaggressiv taxi bak meg, som også skal inn samme sted som meg, er mer opptatt av å sjekke speilene enn speedometeret, får for høy fart i svingen og tipper i 30-40. Fikk bare litt skitt på genseren og skadet ikke sykkelen annet enn å ripe opp bremsehendelen og en liten del av kåpa.

Lenke til kommentar

Helvette! igår kom jeg kjørende på kokstad litt utenfor bergen, for de av dere som vet hvor det er.

 

Kommer kjørende i 60 ca 30 meter bak en bil. Nærmer oss Rema 1000, og der er det en bil som skal ut ifra parkeringsplassen. Han har vikeplikt så jeg kjører bortover og nyter finværet, så rett foran meg svinger han ut. Jeg kneip inn forbremsen for å ikke smelle som ett helvette, sykkelen tippet fremover og lander oppå beina mine. Ligger der og skjelver og stresser med å få meg opp. Når jeg så kommer meg opp er bilen langt vekke... :no:

 

Klarer ikke å løfte sykkelen, har syke smerter i venstre tommel, og beina skjelver som aspeløv. Var en bil som stoppet for å hjelpe meg opp med sykkelen og spørre om det gikk fint. Ja, joda..

 

Nå sitter jeg med en knekt tommel som mest sannsynlig må oppereres, har gips nedover hele hånden og kan ikke jobbe eller kjøre eller trene på en måned ! :hrm:

 

Sykkelen endte opp med 2 knekte blinklys, 2 knekte fothvilere, en bøyd girstang, ett knekt speil og ett utall riper rundt om.. :no:

 

Lurer fortsatt på om han aldri så meg eller hva faen det var for noe....

Lenke til kommentar

jeppsk, har en historie om en kamerat, siden jeg ikke har trynet grovt!

Isåfall var dette på en strekning igjen sentrum i min bygd, den er selvfølgelig fylt med fartsdumper :( . han har passe peil på sykkel ihvertfall, men i dette tilfelle var det ikke nok skills inn i bilde :p ligger i 3-4 gir å drar opp på bakhjulet, ligger å kontrollerer med gass og brems, helt til fartsdump nummer 2 kommer litt uforbredt på han. han faller hardt av sykkel og sklier bortover på rumpen og rygg. når han tror han har stoppet, prøver han å reise seg å slår frontflip på bakken og triller vidre på asfalten. sykkelen havnet i en stolpe som sto i svingen litt lenger fremme(total vrak) han kom unna med brannskader på fotbladet, rompe og lår.

no pain, no gain

Endret av bjerk1
Lenke til kommentar

En gang da jeg skulle stoppe i ett veikryss, klarte jeg å hekte fast buksa i fothvileren, så da jeg satte ned foten, velta sykkelen =S Litt ekkelt når jeg hadde en liten kø bak meg i tillegg.. :whistle:

 

En annen gang skulle jeg dra bakhjul med pitbike'n, da sto jeg på setet, holdt meg oppe på bakhjulet på full guffe i 3.giret (4 gir til sammen) Veit ikke helt hva som skjedde, men jeg tryna =S

 

Da jeg var ute med tråsykkelen en gang, hadde jeg en plastpose med en brusflaske i, den fikk et kast og satte seg i framhjulet, da fløy jeg over styret og rulla et par ganger bortover :!:

Lenke til kommentar

Idag var det min tur til å kjøre av veien ja. :p

 

Holdt 70 km/t ned en liten bakke og inn i en brå sving. Klarte ikke svingen og kjørte utav veien. Jeg fortsatte over noen trestolper og inn på plenen til en som bor i svingen. Mopeden skled på graset og veltet. Jeg løftet opp sykkelen og fortsatte videre. Bakbremsen ble ødelagt når jeg veltet men det er relativt enkelt å fikse.

Lenke til kommentar
Du må for all del ikke bremse opp når du ikke har vikeplikt, panseret er faktisk mykere enn asfalten og på andre siden av bilen er det asfalt lik der du datt uansett og hadde du kjørt inn i hann hadde det gått på hans forsikring.

8656825[/snapback]

Er det bedre å frontkollidere enn å skli på asfalten? Jaja, nå har jeg hørt det og.. :p Selv fikk jeg bare noen skruddsår på kneet og allbuen når jeg velta i 55..

 

Og mopeden blir jo ikke nevneverdig ødelagt så lenge man velter. Man skal vrake mopeden ganske bra før det lønner seg å bruke forsikringa..

Endret av >Jonas<
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...