Gå til innhold

Gjør lydkort PCen raskere generelt?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har hørt at noen lydkort har inkludert ekstra minne, som da gir pc'n mere minne å gå på. Men om dette hjelper noe jøtt, veit jeg ikke. Kanskje litt?

 

BTW: Sjekk signaturen din! Husk at det skal være MAX 5 linjer der. Bare ett tips

Endret av AnaXyd
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Er dog ikke så mye. Innebygde løsninger bruker kanskje maksimum 7% cpu last. Og for å oppnå så høye tall brukes det testprogram som nermest prøver å dra så mye som mulig. nedgangen i last fra integrert til dedikert lydkort blir enda mindre enn fra 7% til 0% siden pcu'en uannsett må jobbe litt. I tillegg må du invistere i relativt dyrt lydkort for at det skal kreve noe særlig mindre cpu last i det hele tatt, så jeg tror ikke det er noe smart å invistere i eget lydkort for å få bedre framerate.

Lenke til kommentar
Jeg har lest litt rundt og noen steder blir det påstått at et bra lydkort f.eks fatal1ty kortet til creative avlaster CPU og RAM og dermed gjør PCen raskere.

Er dette salgstriks eller fakta?

 

Mvh T.

8439699[/snapback]

Nja det er liksom litt både og.

 

Sammenligner du X-Fi med et integrert så vil du nok kanskje ikke få noe bedre ytelse. (fordi lydkvaliteten (og de andre ekstra lyd funksjonene som X-FI gir) gjør at X-FI kortet ender opp med å måtte gjøre langt flere kalkulasjoner en det integrerte, og til syvende å sist vil du nok heller sitte igjen med mye bedre lydkvalitet og mulighet for å høre flere lyder samtidig (128 mot mitt forrige integrerte sine 18 elns), enn flere FPS.

 

Ville nok ikke betalt ekstra for fatality kortet. De 400kr ekstra som du må betale (elns) over Premium utgaven, ville gitt deg langt bedre FPS om du heller brukt 400kr ekstra på en prosessor osv.. :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...