Kakofoni Skrevet 30. april 2007 Del Skrevet 30. april 2007 Vanlig Rørsukker har en annen virkning enn Fruktosen på kroppen. Dermed trenger også fruktose lengre til for å spaletes om til druesukker 8490563[/snapback] Kan du vennligst forklare hvorfor? Fruktsukker (fruktose) tilhører monosakkaridene, og rørsukker (sukrose) tilhører disakkaridene. Disakkarider består av to (di) sakkaridemolekyl, mens monosakkarider består av ett (mono) sakkaridemolekyl. Da sier det seg selv at disakkarider (derav rørsukker) tar lenger tid å spaltes enn monosakkarider (derav fruktsukker). Eller...? Lenke til kommentar
Kjetil Lura Skrevet 30. april 2007 Del Skrevet 30. april 2007 Den beste juicen er Meierienes Juice, Premium! Den er ikke laget fra konsentrat og ikke tilsatt sukker. Smaker best, men tror ikke at den er sunnest. 8506041[/snapback] Ja er enig i det, premium er best. Det gjelder eple/rosagrapefrukt/apelsin. PS: Ingen som er 100% juice er ikke tilsatt sukker. Er det tilsatt sukker/vann er det nektar. Det er ikke mye c vitaminer i appelsinene du kjøper i norge, gunnen er at de ikke er modnett av solen. Skal du ha mye c vitamner kjøper du norske paprika? Lenke til kommentar
OldSchoolPhotoSnapper Skrevet 1. mai 2007 Del Skrevet 1. mai 2007 For mye c-vitamin fører med seg blant annet nyrestein. 8489158[/snapback] Dette kan fint forhindres hvis man har tilstrekkelig med magnesium og B6. Eller for å si det på en annen måte. Sjansen for at det skjer = 0 hvis man ikke mangler magnesium og/eller vitamin B6 Lenke til kommentar
Mrpusten Skrevet 2. mai 2007 Del Skrevet 2. mai 2007 Sitter å suuuper fra en kartong nå Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå