Gjest Slettet-EkRmMDKFIU Skrevet 2. juni 2007 Del Skrevet 2. juni 2007 Brunello Di Montalcino! Ingen over; ingen ved siden spør du meg.... Undernevnte link er til 2000/2001-årgangen... 97`-98` er regnet for å være de beste på.... lenge (15-20 år?); men disse er vanskelige å få tak i, og desverre svindyre. Mvh. TH http://www.vinmonopolet.no/is-bin/INTERSHO...umpTo=OfferList Lenke til kommentar
Trynemjoel Skrevet 2. juni 2007 Del Skrevet 2. juni 2007 (endret) Takk for tipset Nor_Beret, må nok prøves i det fine sommerværet Endret 2. juni 2007 av Trynemjoel Lenke til kommentar
RogueAlien Skrevet 2. juni 2007 Del Skrevet 2. juni 2007 Jeg liker Casillero Del Diablo. Men siden dette er en tråd for alle viner så må jeg jo legge til vår egen nordiske vin laget av honning! Mjød! Suttungs Mjød er en god en som kanskje det tar litt tid og venne seg til. Dette med at vi nesten sluttet og drikke mjød og gikk over til druevinene fra italia, frankrike etc. er jo bare fordi det var eksotisk og spennende. Til og begynne med var det vel helst bare rikingene som hadde råd til utenlandsk vin og etterhvert så er det blitt etablert en stor industri på druevin. Dette antar jeg. Men jeg synes at alle viner fra alle verdensdeler og fra alle typer råvarer bør få oppmerksomhet. Spesielt mjøden her hjemme. Den mjøden jeg nevnte er litt frisk og syrlig og har en liten smak av honning naturlig nok. Når jeg var fersk med mjød så likte jeg Valhalla Mjød fra danmark bedre men så ble ganen min vant til mjød og da falt Valhalla Mjød til bunns på lista. Den smaker bare sukker og er kjempesøt. Nesten til og bli kvalm av. Suttung Mjød fra Norge er mye bedre. Men som sagt er det en spesiell vin som man må ta seg litt tid til og bli vant til. Og en ting til. Mjød har ingenting med øl og gjøre, det er ikke et brygg! Det er VÅR vin. 1 Lenke til kommentar
jon67 Skrevet 2. juni 2007 Del Skrevet 2. juni 2007 For de som vil ha en spennende rødvinsopplevelse kan jeg anbefale Chateau Musar som finnes på polet. Den kommer fra en tradisjonsrik vingård i Bekaa-dalen i Libanon med et særegent jordsmonn. Prises rundt 250-350 kr avhengig av årgang. Rå, myk og kompleks på en gang, en av få viner som med fordel kan serveres til indisk mat. http://www.aperitif.no/index.db2?id=2168 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå