Gå til innhold

Hvordan arkiverer jeg e-mail - Thunderbird


John Kr

Anbefalte innlegg

Tenkte å gå over fra MS Outlook (Office 2003) til nettleseren Mozilla Thunderbird (1,5), men etter noen testrunder så kunne jeg ikke finne noe arkivsystem lik Outlook. Jeg bruker arkiveringsverktøyet i Outlokk og lagrer denne filen regelmessig som backup.

 

Er det noen som kan hjelpe meg med å finne eller avklare om Thunderbird har et backup eller arkiveringsvertøy lik Outlook?

 

:hmm::hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den skulle jeg likt å se. Har brukt Thunderbird før og det er et bra program, men det var et helvete å gå fra det igjen. Å eksportere kanskje 1000 mail er en stor jobb i Thunderbird. Var nødt til å gå en god del omveier for å få det til. Har ikke brukt det på noen måneder, så det kan jo hende det har kommet en bra add-on, men default er det ingen eksporter-funksjon.

 

bra link her som forklarer fremgangsmåten i tilfelle:

http://www.broobles.com/imapsize/th2outlook.php

 

Fornøyd Outlook-bruker! :-)

 

bertie

 

ps. Bruker du kalenderfunksjonen i Outlook så finnes det alternativer, men Outlook er en slags standard blitt. Fungerer stort sett sømløst med mobiler og slikt hvertfall.

Endret av bertie
Lenke til kommentar

Hei. Veldig enkelt å få tatt backup av Mailene i Thunderbird. Du må bare gå inni mappa der du har mailene dine. Så tar du bare å kopierer mappa/mappene over til en annen harddisk/partisjon. Vanskeligere er det ikke. Det som derimot er vanskeligere er å hvis du skal gå fra Thunderbird over til Outlook igjen og få mailene tilbake til Outlook.

Det kan skape problemer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...