toazty Skrevet 16. april 2007 Del Skrevet 16. april 2007 Tenkte jeg skulle starte en tråd for unge og travle studenter og ungdommer, der de kan få noen enkle oppskrifter på god "hjemmelaget" mat... kom med seriøse forslag, og nøyaktighet er fint for de som ikke kan smake til mat... og enkle og billige råvarer... jeg kan jo begynne med en rett som jeg lager ganske ofte : 200g ferdig kokt pasta 1stk kyllingbryst , eller du kan kjøpe ferdig stekt hel kylling 2dl fløte 1 1/2 ss flytende hønsekraft eller 2/3 hønsekraft i fastform 1dl kokosmelk 1ts curry pasta på glass fremgangsmåte: fløte->kokosmelk->hønsekrafta->currypasta --> rør og kok opp ha pasta og kylling i, la det små puttre til det tykkner litt ... serveres med salat og brød ,... namnam... Lenke til kommentar
Plomma2 Skrevet 18. april 2007 Del Skrevet 18. april 2007 Dette er vel tråd nummer tusen om dette emnet? Søk. Lenke til kommentar
ainstainy Skrevet 19. april 2007 Del Skrevet 19. april 2007 Brødskive med nugatti Lenke til kommentar
HanEneTomaten Skrevet 21. april 2007 Del Skrevet 21. april 2007 Speilegg: - 2 egg - Brød og smør Stek eggene på begge sider. Serveres gjerne med eplejuice Lenke til kommentar
Haraldson Skrevet 25. april 2007 Del Skrevet 25. april 2007 Dette er vel tråd nummer tusen om dette emnet? Søk. Tja, fant ingen lignende tråder da jeg kjapt så over de 300 første, men om du har noen lenker kan vi alltids stenge denne tråden og fortsette der. Minner for øvrig om at korte innlegg er totalt unødvendige, og regnes som spam. Her er det meningen å komme med oppskrifter, ikke selve navnet på matretten eller andre enstavelsesord. Ett innlegg er slettet. Lenke til kommentar
Windkin Skrevet 25. april 2007 Del Skrevet 25. april 2007 Scampi på ristet chiabatta: - ta ca 3-5 scampi pr. halve chiabatta - Steik scampi steikepanna i 3 min. sammen med litt hvitløk, chili og ingefær(fersk) - Ta steikepanna av plata og drypp over sitronsaft, salt og pepper etter smak. - Dypp chiabattaen nedi sitronsaften og legg på scampi. Serveres gjerne med en kald øl eller to... Lenke til kommentar
Runar Skrevet 25. april 2007 Del Skrevet 25. april 2007 Pytt-i-panne med speilegg: - Varm opp så mye pytt-i-panne du vil ha/trenger, jeg pleier å gå for litt over halve posen. - Les på pakningen hvor lenge det skal stekes. - Speil et egg eller to, eller flere hvis du er meget sulten. - Skjer opp et par brødskiver som du smører med smør, helst Bremykt eller lignende. - Legg speileggene oppå brødskivene og plasser de i midten av en stor tallerken. Hell pytt-i-pannen elegant rundt. Serveres med melk. Sjokolademelk er også tillatt. Enkel med god mat Lenke til kommentar
Plomma2 Skrevet 25. april 2007 Del Skrevet 25. april 2007 (endret) Dette er vel tråd nummer tusen om dette emnet? Søk. Tja, fant ingen lignende tråder da jeg kjapt så over de 300 første, men om du har noen lenker kan vi alltids stenge denne tråden og fortsette der. 8470259[/snapback] https://www.diskusjon.no/index.php?showtopi...994&hl=+student https://www.diskusjon.no/index.php?showtopi...483&hl=+student For å nevne noen. Red.: Eller https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=641776&hl=+enkel Huff, hvor er de gode, gamle dagene når forumet ble styrt med jernhånd? Endret 25. april 2007 av Plomma2 Lenke til kommentar
Haraldson Skrevet 25. april 2007 Del Skrevet 25. april 2007 Tjaaa. Jeg ser to stykk tråder for billig, rask og god studentmat, eller bare god, hvorav ingen av de går på oppskrifter på matrettene sånn sett. Lar tråden leve videre, syns den skiller seg mer enn nok ut fra de andre. Lenke til kommentar
Skagen Skrevet 25. april 2007 Del Skrevet 25. april 2007 Ingredienser (for 2 personer): 1 stk. pakke med pastaskruer 1 stk. kjøttdeig (400g) 1 stk. Dolmio pastasaus Slik gjør du: 1. Kok opp vann, ha oppi pastaen, skru ned varmen litt slik at det ikke bobler over. Lokk er faktisk ikke nødvendig har jeg funnet ut. Rør rundt etter du har hatt oppi pastaskruene. Koketid ca. 10-12 minutter (til de blir myke). 2. Stek kjøttdeigen til alt vannet har fordampet. Da kan du skru ned varmen og ha oppi Dolmio-sausen. Stekes til Dolmio-sausen ikke er så lettflytelig lengre. Steketid ca. 10 minutter 3. Sil ut vannet fra pastaskruene og ha det på tallerken(e) og kjøttsausmixen over der igjen. 4. Spis. PS. Når man lager dette til en person er det bare å bruke halve av alt. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå