hauska Skrevet 16. april 2007 Del Skrevet 16. april 2007 Jeg har aldri likt gårdsmelk, er noe meg smaken og det tykke laget med fløte som legger seg på toppen straks du ikke rører i den. Det går ann å drikke med oboy-pulver, ha i frokostblandinger o.l. Hvis den er varm og helt ny er det umulig å drikke den uten å brekke seg Lenke til kommentar
Skarstard Skrevet 16. april 2007 Del Skrevet 16. april 2007 Jeg har aldri likt gårdsmelk, er noe meg smaken og det tykke laget med fløte som legger seg på toppen straks du ikke rører i den. 8398363[/snapback] Eh, fersk melk rett ifra tanken har ikke antydning til fløtekonsistens. Lenke til kommentar
hauska Skrevet 16. april 2007 Del Skrevet 16. april 2007 Jeg har aldri likt gårdsmelk, er noe meg smaken og det tykke laget med fløte som legger seg på toppen straks du ikke rører i den. 8398363[/snapback] Eh, fersk melk rett ifra tanken har ikke antydning til fløtekonsistens. 8398433[/snapback] I tanken blir det rørt rundt hele tiden, men vi pleier å ta med inn i mugge, da legger det seg et lag med fløte på toppen. Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 16. april 2007 Del Skrevet 16. april 2007 Kven har snakka om å drikke mjølk rett frå spenene eventuelt før den blir kald? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå